Jubileumaanbiedingen: GASSAN Schiphol 50 jaar!

Het familiebedrijf GASSAN Diamonds, in oktober 1945 opgericht door de Nederlandse diamanthandelaar Samuel Gassan (opa van CEO Benno Leeser), opende in 1967 haar eerste winkel op Luchthaven Schiphol. Destijds ging het om één vestiging met vijf medewerkers.

Vijftig jaar later heeft de diamantair op Schiphol in totaal 205 medewerkers en zeventien vestigingen, waaronder GASSAN Diamonds, GASSAN Watches & Jewelry, Swatch stores en prachtige exclusieve boutiques van de topmerken Rolex, Omega, Bvlgari, Montblanc en een uiterst stijlvolle Espace Cartier.

Daarnaast biedt GASSAN ook de service van een professionele goudsmid en horlogemaker op Schiphol, dagelijks van 07.00-22.00 uur.

U kunt delen in de feestvreugde

Speciaal ter ere van het vijftigjarig jubileum selecteerde GASSAN Schiphol een aantal bijzondere jubileumaanbiedingen. U heeft nog meer voordeel op vertoon van uw Privium kaart. Klik hier voor de aanbieding.

Naast de exclusieve jubileumaanbiedingen kunt u in de week van 23 oktober een echte diamant winnen door mee te doen aan de ‘Raad & Win actie’ in de Privium ClubLounge. Deze spannende winactie is ter ere van Privium's 16e verjaardag, die wij graag samen met onze leden vieren. En wie jarig is, trakteert!

In de Privium ClubLounge vindt u in de GASSAN vitrine een feestelijk champagneglas met een x aantal zirkonia’s. Raad het aantal ‘diamanten’ in dit glas en win een schitterende Gassan diamant t.w.v. € 525,- (werkelijke verkoopprijs). Wanneer u tussen 23 en 30 oktober in de ClubLounge bent kunt u uw geluk beproeven en wie weet bent u straks de gelukkige winnaar van een flonkerende Gassan diamant.