Exclusieve korting naar Mumbai, Delhi & Toronto: Jet Airways: 10% korting

Jet Airways vierde op 27 maart 2017 dat ze 1 jaar vanaf Schiphol vliegen. Dagelijks vliegt de maatschappij non-stop met een B777-300ER van Amsterdam naar Mumbai, Delhi en Toronto. Jet Airways is de enige luchtvaartmaatschappij die de non-stop internationale vlucht uitstekend doorverbindt naar 45 binnenlandse bestemmingen in India. Aan boord ervaart u wat 'Indian Hospitality' is.

Luxe aan boord van Jet Airways

Drie klassen, met ultieme luxe en privacy

De B777-300ER bestaat uit 3 klassen: Economy Class, Business Class (Première Class) en 8 First Class stoelen.

Voor meer rust en comfort kiest u voor de Business Class. U ontspant met een uitgebreid entertainment systeem en geniet van heerlijke maaltijden. Bovendien beschikt u in de Business Class over volledig platte bedden, zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt.

Voor ultieme privacy en luxe boekt u het First Class product. Met een extra breed bed, in een afsluitbare privésuite, voelt u zich snel thuis. Dat is pas volledige privacy.

Maak nu kennis

Om kennis te maken met Jet Airways krijgt u als Privium lid nu exclusief 10% korting op alle Business Class (Première Class) en First Class tickets van rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam naar Mumbai, Delhi en Toronto. U boekt uw vlucht op de Jet Airways website met kortingscode 9WPRIVIUM. De aanbieding is geldig van 22 april t/m 29 april 2017.

Flying Blue Frequent Flyer miles

Jet Airways is een codeshare partner van KLM. Dit betekent dat u bij Jet Airways ook Flying Blue Frequent Flyer miles kunt sparen.

Logo Jet Airways