Gratis weekend in Spa bij Intensieve TaalTraining: Intensieve Taaltraining

Als Privium lid kunt u tijdens de zomerperiode een Intensieve Taaltraining volgen bij CERAN LINGUA (Spa, België), het grootste taleninstituut van Europa. Al meer dan 40 jaar verzorgen zij intensieve taalcursussen voor professionals met gegarandeerd resultaat. U verblijft ter plaatse en wordt in één week 66 uur in de taal ondergedompeld. U kunt een Intensieve Taaltraining volgen voor o.a. Engels, Frans, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Chinees, Arabisch en Japans. Lees hier meer informatie over de Intensieve Taaltraining.

Als u als Privium lid een Intensieve Taaltraining boekt vóór 15 juli 2017 dan ontvangt u gratis twee extra overnachtingen voor in het weekend* plus toegang tot de Thermen in Spa voor twee personen! De locatie ligt in een prachtige omgeving wat het verblijf zeer aangenaam maakt. U kunt de taaltraining volgen tot en met 30 september 2017.

U kunt boeken via de website of stuur een e-mail naar: info@europeanlanguagecentre.nl. Vermeld bij boeking de actiecode PRII2017 (niet in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen). Let op: beperkte beschikbaarheid!

*Overnachting in een tweepersoonskamer met ontbijt. Aankomst op vrijdagmiddag. Vertrek op zondag om 12.00 uur. Het weekend hoeft niet aan te sluiten op de taaltraining.