Bowery Restaurant bestaat 1 jaar en trakteert: Exclusieve korting bij Bowery Restaurant

Bowery Restaurant in Hilton Amsterdam Airport Schiphol bestaat 1 jaar en viert dat met u. Alle Privium leden krijgen 15% korting op de rekening gedurende de maanden december 2016 en januari 2017.

Reserveer een Privium diner

Het enige dat u hoeft te doen is reserveren via de website van Bowery. Op de website klikt u op het tabje 'Reserveren', voor het bevestigen vermeldt u 'Diner Privium' in het veld 'bijzonderheden'. En bij aankomst in het restaurant zal om uw Privium kaart worden gevraagd.

Ideale locatie

Bowery is het perfecte meetingpoint in het midden van Nederland. Het restaurant is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Tijdens uw lunch of diner parkeert u vier uur gratis in de parkeergarage onder het restaurant. In Bowery kunt u genieten van een snel en goed gerecht, maar ook van een uitgebreid diner.

Vers, lokaal en van het seizoen

Op de menukaart van Bowery staan gerechten van de Josper houtskoolgrill, Aziatische (wok)specialiteiten en een keuze aan klassiekers tegen toegankelijke prijzen. Alle gerechten op de kaart kunt u gedurende de hele dag bestellen. De koks van Bowery werken uitsluitend met verse producten, veelal lokaal en van het seizoen.

Wining & dining

Achterin Bowery bevindt zich de Vine Room, een exclusieve ruimte voor wijnproeverijen en private dining. De sommelier adviseert de ultieme wijn-spijs combinatie op basis van smaakbeleving en de afkomst van een wijn.

Nederlands én kosmopolitisch

Wist u dat de naam 'Bowery' geïnspireerd is op het Nederlandse woord bouwerij (boerderij)? Tevens is het de naam van een straat in Lower Manhattan in New York. Het vertegenwoordigt de link tussen het Nederlandse erfgoed en het kosmopolitische restaurantconcept.

Restaurant Bowery in het Hilton