Affiliate-overeenkomst Parkeren: Gebruiksvoorwaarden samengevat

Verwijs je via je site mensen naar de parkeerdiensten op Schiphol? Dan belonen we je daar graag voor. Sluit vandaag nog een Parking affiliate-overeenkomst af en zet kliks om in cash. Onze parkeercapaciteit is nagenoeg onbeperkt, dus dat geldt ook voor je mogelijkheden om een flinke commissie te verdienen.

Commissies

Als affiliate voor Schiphol Parking kun je commissies tot 4,6% verdienen. Doordat we onze landingspagina’s continu optimaliseren met A/B-testing en conversie-optimalisatie, is de gemiddelde Clicks Sales Ratio (CSR) maar liefst 18%.

Laagseizoen: november t/m februari

Segment Commissies Sales-periode
Nieuwe boekingen 4,6% 30 dagen
Terugkerende boekingen 1,6% 30 dagen

Hoogseizoen: maart t/m oktober

Segment Commissies Sales-periode
Nieuwe boekingen 3,6% 30 dagen
Terugkerende boekingen 1,6% 30 dagen

Gebruik TradeTracker

Meld je nu aan bij TradeTracker en ga meteen aan de slag als affiliate. Je kunt dit handige online platform gebruiken om campagnes constant te optimaliseren, ondersteuning aan te vragen en uitgebreide analyses en rapportages te maken. Daarnaast wordt je commissie elke maand via TradeTracker uitbetaald.

Ontdubbeling

Schiphol Parking investeert veel in marketingcampagnes via sociale media, PPC, e-mail en YouTube. Daarom ontdubbelen we traffic naar onze site op basis van het last click-principe. Dit betekent dat we affiliates alleen belonen als de klant direct vanaf hun website komt en meteen een reservering maakt.

Contact

Neem voor meer informatie contact op via parking@schiphol.nl