Affiliate-overeenkomst Parkeren: Daarom word je Parking affiliate

Het Schiphol Parking affiliate programma biedt je organisatie een unieke kans om extra geld te verdienen. In een paar stappen richt je je eigen online omgeving in en kun je commissie krijgen voor elke parkeerplek die via jou verkocht wordt.

Dit heb je nodig

Meedoen is makkelijk: meld je aan als affiliate en zorg ervoor dat je bedrijfswebsite doorverwijst naar onze online boekingstool. Vanaf dat moment krijg je een commissie voor elke persoon die via jouw site een of meerdere parkeerproducten bij ons bestelt.

Zo werkt het

Promoot Schiphol P3 Lang Parkeren en Schiphol P6 Valet Parking bij je klanten en zorg ervoor dat ze via jouw site naar de onze boekingstool gaan. Het mooie is dat je altijd commissie krijgt op basis van de gemiddelde orderwaarde. Kiest je doorverwezen klant voor een duurder product of extra’s, dan gaat je commissie omhoog.

De cijfers spreken voor zich

  • Commissies tot 5,17%
  • Gemiddeld parkeerbedrag van € 80
  • Gemiddelde eCPCs van € 0,20
  • Gemiddelde commissie van € 6,62 per sale
  • Gemiddelde click sales ratio van 13,51%

Aanmelden

Lees eerst de voorwaarden

Onze parkeercapaciteit is nagenoeg onbeperkt, dus dat geldt ook voor je mogelijkheden om een flinke commissie te verdienen. Veel van onze affiliate partners verdienen duizenden euro’s per maand, maar ze moeten zich daarvoor wel aan een aantal regels houden.

Lees daarom de gebruiksvoorwaarden en adverteervoorwaarden voordat je je aanmeldt.