Vliegtuigen van dichtbij spotten?: Win een unieke rondleiding!

Het Panoramaterras is helaas langer afgesloten in verband met de werkzaamheden in en rond Vertrekhal 1. Dat is natuurlijk jammer als je een leuk dagje Schiphol had gepland deze zomer. Daarom organiseren we als Schiphol op zaterdagmiddag 17 augustus een unieke rondleiding over het landingsterrein.

Je start bij onze sneeuwvloot, waar je in onze enorme sneeuwvoertuigen mag kijken en uitleg krijgt over hoe we in winterse omstandigheden vliegen. Daarna stap je in de bus en doorkruisen we het gehele landingsterrein. Een unieke kans, want normaal kom je hier alleen als je vliegt. We rijden langs onze pieren en de landingsbanen en zien dus alle vliegtuigen van dichtbij. Spot jij de 747 of de A350? Neem je camera dus maar mee! Op het eind gaan we nog op bezoek bij onze brandweer en kan je de crashtenders bekijken.

Wil jij kans maken?

Op onze Facebookpagina kan je van 5 tot en met 9 augustus kaarten winnen. Elke dag is er een nieuwe kans op de felbegeerde tickets voor deze speciale rondleiding. Dagelijks om 12 uur maken we de winnaars bekend in de comments van de Facebookpost.

Je kan alleen meedoen als je 15 jaar of ouder bent. Gelukkige winnaars moeten op 17 augustus aanwezig zijn op Schiphol en een geldig paspoort of identiteitskaart meenemen.

Lees hier onze actievoorwaarden