Extra comfort: We zetten graag een stapje extra voor je

Onze aanvullende diensten maken je reis nog makkelijker en aangenamer, want je vakantie begint al op Schiphol.

Privium service

Met onze Privium service, check je makkelijker in en passeer je security en de grens sneller. Daarnaast heb je toegang tot de Privium ClubLounge, waar je nog rustig even kunt werken of relaxen. Echt een aanrader als je regelmatig zakelijk reist.

Shop & Collect

Vlieg je naar een bestemming binnen de EU en heb je iets op Schiphol gekocht dat je liever niet met je meeneemt op reis? Dan kun je gratis gebruikmaken van Shop & Collect. Laat je aankopen bij ons achter, dan passen wij erop totdat je weer terug bent op Schiphol.

P6 Valet Parking

Zet je auto neer op twee minuten loopafstand van de terminal, geef je autosleutels aan een Schiphol-medewerker en begin zorgeloos aan je reis. Bij Schiphol P6 Valet Parking draait alles om jouw gemak. Wij parkeren je auto veilig en betrouwbaar, en zorgen dat hij weer netjes klaarstaat wanneer je terugkomt.

Meet & Assist

Kun je er zelf niet bij zijn, maar wil je je (zaken)relaties toch een warm welkom op Schiphol geven? Schakel onze professionele en vriendelijke hosts in. De host(esse) neemt de bagage van je gasten over en leidt ze snel door de luchthaven.

Douchen

Wist je dat je kunt douchen op Schiphol? Na zo’n heerlijk warme opkikker voel je je weer helemaal als nieuw. Ideaal als je je wilt opfrissen na een lange reis of tijdens een overstap. Er liggen altijd handdoeken en toiletartikelen voor je klaar.