Extra comfort: We zetten graag een stapje extra voor je

Onze aanvullende diensten maken je leven nog makkelijker en aangenamer.

Privium service

Met onze Privium service, check je makkelijker in en passeer je security en de grens sneller. Daarnaast heb je toegang tot de Privium ClubLounge, waar je nog rustig even kunt werken of relaxen.

Proef: maaltijdbezorging aan de gate

Zit je lekker bij je gate maar begint je maag te knorren? Dan hoef je nu niet meer terug te lopen naar de restaurants of bars. Want Schiphol doet in maart een proef met maaltijdbezorging op de E-pier en D-pier. Binnen 15 minuten na je bestelling zit je met het bord op schoot en kan je met een gevulde maag het vliegtuig in.

Nu kopen, later gratis ophalen

Vlieg je op een bestemming binnen de EU en heb je iets op Schiphol gekocht dat je liever niet meeneemt op reis? Dan kun je gratis gebruikmaken van Shop & Collect. Laat je aankopen bij ons achter, dan passen wij er op tot je terug bent.

Terminal Valet Parking

Voor de deur parkeren, sleutels afgeven en gaan: zo simpel is het. Bij Schiphol Terminal Valet Parking draait alles namelijk om jouw comfort. Nadat je je autosleutel hebt afgegeven, kun jij je richten op je reis en regelen wij de rest. We parkeren je auto en zorgen dat hij klaarstaat wanneer je terugkomt.

P6 Valet Parking

Op 2 minuten loopafstand van de terminal, sleutels afgeven en gaan: zo simpel is het. Bij Schiphol P6 Valet Parking draait het om jouw comfort. Nadat je je sleutels hebt afgegeven, kun jij je richten op je reis en regelen wij de rest. Wij parkeren je auto veilig en betrouwbaar, en zorgen dat hij klaarstaat wanneer je terugkomt.

Kruierservice

Heb je veel bagage bij je, zijn je spullen te zwaar om te tillen of wil je gewoon niet sjouwen? Reserveer dan een van onze persoonlijke kruiers. Ze lopen graag met je mee en brengen je spullen naar (bijna) elke plek op Schiphol.

Meet & Assist

Kun je er zelf niet bij zijn, maar wil je je (zaken)relaties toch een warm welkom op Schiphol geven? Schakel onze professionele en vriendelijke hosts in. De host(esse) neemt de bagage van je gasten over en leidt ze snel door de luchthaven.

Internet centre

Je kunt overal op Schiphol gratis gebruikmaken van wifi. Daarnaast hebben we in elke lounge een aantal vaste computers staan, die je voor een vaste prijs kunt gebruiken. Printen kan er ook. De eerste vijf pagina’s zijn gratis.

Douchen

Wist je dat je kunt douchen op Schiphol? Na zo’n heerlijk warme opkikker voel je je weer helemaal als nieuw. Ideaal als je je wilt opfrissen na een lange reis of tijdens een overstap. Er liggen altijd handdoeken en toiletartikelen voor je klaar.