VIP service bij vertrek: Reis met luxe en comfort

Geniet in alle rust van uw vertrek vanaf Schiphol. We zorgen voor een comfortabel verblijf en bieden u persoonlijke ondersteuning van check-in tot boarding. Daarnaast brengen we u naar het vliegtuig met een luxe auto. Lees op deze pagina wat onze VIP service nog meer te bieden heeft.

Coronavirus

Ons VIP centre is dagelijks open van 06.00 – 23.00 uur en we staan klaar om u te ontvangen. In alle facetten van de VIP service zijn de bekende corona-maatregelen van kracht. Zo kunt u comfortabel, veilig en zonder zorgen uw reis vervolgen. Lees er hier meer over.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Heeft u vragen? Mail ons dan gerust op vipcentre@schiphol.nl.

VIP service bij vertrek

Uw aankomst bij het VIP centre

Parkeer vlakbij, laat u voor de deur afzetten of lees meer over de andere manieren om het VIP centre te bereiken. Wij vragen u vriendelijk om uiterlijk anderhalf uur voor uw vlucht aanwezig te zijn. Zo hebben wij alle tijd om alle formaliteiten voor u te verzorgen.

Wij regelen uw check-in

Ons vriendelijke team ontvangt u met alle egards in het VIP centre en brengt u meteen naar één van de exclusieve VIP ruimten. Indien beschikbaar is een privé lounge mogelijk. Terwijl u ontspant, checken wij u in, handelen we uw bagage af en staan we stand-by voor het geval u extra wensen heeft.

Ontspan in onze lounges

Geniet op uw gemak van onze diensten in uw persoonlijke lounge. Hier kunt u zich opfrissen, ongestoord werken of heerlijk ontspannen. Uiteraard kunt u ook gaan winkelen tegen taxfree-prijzen in ons winkelgebied, of bij Global Blue belasting terugvragen op uw aankopen. Ook kunt u gebruik maken van de wellness service van XpresSpa.

Tijd om te gaan?

Wij houden uw vlucht in de gaten en halen u op bij uw lounge als het tijd is om te gaan. We begeleiden we u door onze privé security check, zodat u nooit in de rij hoeft te staan. Vervolgens brengen wij u naar het vliegtuig in een luxe auto.

Download de VIP-brochure

Maakt u voor het eerst gebruik van de VIP service? Lees dan deze brochure.

VIP service op uw bestemming

Naast Schiphol zijn er ook andere luchthavens die een vergelijkbare hoogstaande VIP service aanbieden. U vindt meer informatie over VIP service op de plaats van uw bestemming hieronder.