VIP service bij vertrek: Reis met luxe en comfort

Geniet in alle rust van uw vertrek vanaf Schiphol. We zorgen voor een comfortabel verblijf en bieden u persoonlijke ondersteuning van check-in tot boarding. Daarnaast brengen we u naar het vliegtuig met een luxe auto. Lees op deze pagina wat onze VIP service nog meer te bieden heeft.

Beschikbaarheid VIP service

Het zijn drukke tijden in het Schiphol VIP centre. We doen ons uiterste best om u de service te bieden zoals u van ons gewend bent. Door de grote hoeveelheid aanvragen kunnen wij de VIP service helaas niet altijd bevestigen. Wij adviseren om zo vroeg mogelijk een reserveringsaanvraag te doen. Onze tarieven vindt u hier.

Om een VIP service aan te vragen, maakt u gebruik van de reserveringsportal.

Wij verzoeken onze gasten daarnaast vriendelijk om:

  • Minimaal 90 minuten voor vertrek aanwezig te zijn. Indien gereisd wordt met Emirates, Singapore Airlines of EL AL is dit 120 minuten. Als gasten niet tijdig aanwezig zijn, ontstaat er een groter risico dat de vlucht niet gehaald kan worden.
  • Zelf voor de benodigde COVID-19 reisdocumentatie te zorgen. Gasten zijn hier zelf verantwoordelijk voor. Informatie per bestemming vindt u hier.
VIP service bij vertrek

Uw aankomst bij het VIP centre

Parkeer vlakbij, laat u voor de deur afzetten of lees meer over de andere manieren om het VIP centre te bereiken. Wij vragen u vriendelijk om uiterlijk anderhalf uur voor uw vlucht aanwezig te zijn. Zo hebben wij alle tijd om alle formaliteiten voor u te verzorgen.

Wij regelen uw check-in

Ons vriendelijke team ontvangt u met alle egards in het VIP centre en brengt u meteen naar één van de exclusieve VIP ruimten. Indien beschikbaar is een privé lounge mogelijk. Terwijl u ontspant, checken wij u in, handelen we uw bagage af en staan we stand-by voor het geval u extra wensen heeft. Vanzelfsprekend respecteren we uw persoonlijke ruimte en houden we 1,5 meter afstand.

Ontspan in onze lounges

Geniet op uw gemak van onze diensten in uw persoonlijke lounge. Hier kunt u zich opfrissen, ongestoord werken of heerlijk ontspannen. Onze lounges en sanitaire voorzieningen worden extra schoongemaakt en er zijn desinfecterende handgels en doekjes aanwezig. Uiteraard kunt u ook gaan winkelen tegen taxfree-prijzen in ons winkelgebied, of bij Global Blue belasting terugvragen op uw aankopen. Ook kunt u gebruik maken van de wellness service van XpresSpa.

Tijd om te gaan?

Wij houden uw vlucht in de gaten en halen u op bij uw lounge als het tijd is om te gaan. We begeleiden we u door onze privé security check, zodat u nooit in de rij hoeft te staan. Vervolgens brengen wij u naar het vliegtuig in een luxe auto. In onze auto’s zijn schermen aanwezig zodat passagiers hier veilig kunnen plaatsnemen. Er kunnen maximaal drie passagiers mee. Na iedere rit worden de voertuigen grondig gereinigd.

Download de VIP-brochure

Maakt u voor het eerst gebruik van de VIP service? Lees dan deze brochure.

VIP service op uw bestemming

Naast Schiphol zijn er ook andere luchthavens die een vergelijkbare hoogstaande VIP service aanbieden. U vindt meer informatie over VIP service op de plaats van uw bestemming hieronder.