VIP service bij aankomst en overstap: Een warm welkom

Of Nederland nu uw bestemming is of u hier alleen overstapt: ons team heet u graag van harte welkom. Aan de voet van uw vliegtuig staat een luxe auto klaar om u naar het VIP centre te brengen. Terwijl u daar in alle rust op uw bagage wacht, handelen wij alle formaliteiten af. U kunt er gerust op zijn dat alle coronamaatregelen in acht worden genomen. Zo houden wij 1,5 meter afstand en worden faciliteiten extra gedesinfecteerd.

Gezondheidsverklaring

Uw gezondheid en die van uw medereizigers zijn het allerbelangrijkst. Daarom vragen we u een gezondheidsverklaring in te vullen en mee te brengen naar het VIP centre. Met deze verklaring geeft u aan dat u gezond op reis kunt en geen koorts heeft, of milde klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn of een lichte hoest.

VIP ariving

Aangename aankomst

Ons vriendelijke, professionele team begroet u bij de uitgang van het vliegtuig en brengt u met een luxe auto naar het VIP centre. Is uw bagage gearriveerd, dan begeleiden we u naar uw auto of taxi. Zo bent u snel onderweg. In onze limousines zijn schermen aanwezig zodat passagiers hier veilig kunnen plaatsnemen. In de VIP-bus kunnen maximaal drie passagiers mee. Na iedere rit worden de voertuigen grondig gereinigd.

Ontspannen overstap

Tijdens uw aankomst of overstap op Schiphol staat ons VIP centre team tot uw beschikking. Terwijl u zich ontspant, opfrist of wat eet in een van onze luxe lounges, halen wij uw bagage op en handelen we de formaliteiten af. Onze lounges en sanitaire voorzieningen worden extra schoongemaakt en er zijn desinfecterende handgels en doekjes aanwezig.

Download de VIP-brochure

Maakt u voor het eerst gebruik van de VIP service? Lees dan deze brochure.