Schiphol VIP centre: Een unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten

Hecht u aan exclusiviteit en hoogstaande service? Organiseer dan uw zakelijke bijeenkomst in het Schiphol VIP centre. Onze lounges bieden elk hun eigen ambiance. Elke locatie sluit naadloos aan op het doel van uw vergadering of evenement en op de uitstraling die u voor ogen heeft.

Uw exclusieve locatie voor meetings en evenementen

Het vernieuwde VIP centre op Schiphol is een inspirerende locatie voor business meetings en informele evenementen. De verschillende lounges ademen de sfeer van Nederlands erfgoed én van eigentijds design. De internationaal gerenommeerde ontwerpstudio van Marcel Wanders nam het interieur voor zijn rekening. Uw gasten ervaren de Nederlandse cultuur en geschiedenis met iconisch design, schilder- en kunstwerken – zowel historisch als hedendaags. De verschillende lounges en suites bieden een eigen sfeer of thema, met verschillende capaciteit. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • The Distillery is volledig uitgerust in de industriële sfeer en warme tinten van een puur Nederlandse distilleerderij. Een uitnodigende locatie voor zowel sociale als zakelijke bijeenkomsten. De ruimte heeft een levendige en gezellige lounge, maar ook een bar en privé-eetruimte. De lounge is een uitstekende plek om uw gasten te ontvangen.
  • The Gallery of Honour en The Dutch Heritage zijn het perfecte decor voor een inspirerende bijeenkomst. Het ontwerp en de inrichting van deze ruimten is geïnspireerd op de 17e eeuw als een periode van creativiteit, ondernemerschap en internationale mentaliteit. Deze ruimtes zitten naast elkaar en kunnen eventueel als één grote ruimte ingezet worden.

Uitstekende food & beverage-faciliteiten

Bij de huur van de lounges zijn kannen koffie, thee en water bij de prijs inbegrepen. Heeft u behoefte aan andere food & beverage-mogelijkheden? We bieden uitgebreide mogelijkheden, zoals een ontbijt, borrel, vergaderarrangement, lunch of diner. Vraag naar onze uitgebreide food & beverage-arrangementen.

Het Schiphol VIP centre biedt u alle ruimte

  • Binnen het VIP centre kunt u verschillende lounges reserveren, afhankelijk van de groepsgrootte en uw wensen. Huren kan voor een uur, een dagdeel, een dag tijdens kantoortijden of voor een gehele dag (in overleg).
  • Wilt u een gepersonaliseerde locatie voor uw vergadering of evenement? Het is mogelijk de verschillende VIP-lounges te accentueren met uw persoonlijke huisstijl.
  • In alle lounges kunt u gebruikmaken van diverse audiovisuele apparatuur.
  • Uw zakelijke bijeenkomsten kunt u uiteraard combineren met de speciale Schiphol VIP service.

Het VIP centre is dagelijks geopend van 06.00 - 23.00 uur.

Meer informatie of een lounge reserveren?

Een zakelijke bijeenkomst is altijd op aanvraag. Wilt u meer informatie of reserveren? Bel of mail ons; wij bespreken graag de mogelijkheden met u.