Priority Pass: Toegang tot ruim 1200 luchthavenlounges

Priority Pass is 's werelds meest vooraanstaande programma voor luchthavenlounges. Leden met een Priority Pass hebben toegang tot meer dan 1200 lounges wereldwijd, ongeacht luchtvaartmaatschappij of klasse. Vooraf reserveren is niet nodig - loop naar binnen en geniet van de faciliteiten.

Exclusieve aanbieding

Als Privium lid kunt u nu tot 20% besparen op het lidmaatschap van Priority Pass.

Standard

Het Standard abonnement is ideaal voor de incidentele reiziger die tegen een jaarlijks laag tarief, toch toegang wil tot de luxe van een lounge. De kosten van een loungebezoek worden naderhand afgeschreven van uw creditcard, zodat u niet hoeft te betalen bij het bezoek aan een lounge. Prijs per loungebezoek: € 28.

Standard Plus

Het Standard Plus abonnement is ideaal als u regelmatig en in stijl wilt reizen. Dit abonnement is inclusief 10 gratis loungebezoeken per jaar. Elk extra bezoek daarna kost € 28 per keer en wordt naderhand van uw creditcard afgeschreven.

Prestige

Het Prestige abonnement is ideaal voor de intensieve reiziger die overal ter wereld het gemak en de luxe van een lounge wil ervaren. Met dit abonnement heeft u onbeperkt toegang tot luchthavenlounges wereldwijd. Loungebezoeken zijn bij dit abonnement gratis.  
 

Al lid van Priority Pass?

Als u al lid bent van Priority Pass kunt u ook profiteren van de jaarlijkse korting vanaf het moment dat uw huidige Priority Pass lidmaatschap wordt verlengd. Om dit in werking te zetten moet u, voordat uw huidige lidmaatschap afloopt, contact opnemen met Priority Pass en aangeven dat u gebruikt wilt maken van de Privium korting. Er kan geen korting worden verleend over uw huidige lidmaatschapsjaar.

Meneer in airport lounge