Jouw optimale aankomsttijd - De optimale aankomsttijd voor jouw vlucht

In een pilot voor een geselecteerde groep reizigers rekenen we de optimale aankomsttijd uit op basis van je vluchtnummer en onze actuele informatie over de wachttijden voor security. Als je behoort tot deze groep, dan heb je een e-mail ontvangen met een link. Heb je geen e-mail met een link ontvangen? Hou dan de komende tijd onze site in de gaten, want we werken er hard aan om de wachttijden op onze site te publiceren.

We proberen je beter te helpen

Het kan hartstikke druk zijn op Schiphol. Om je reis op de luchthaven zo soepel mogelijk te laten verlopen, ontvang je van ons dit persoonlijke advies voor jouw optimale aankomsttijd op Schiphol.

Wat is een optimale aankomsttijd?

De optimale aankomsttijd is een persoonlijk advies van Schiphol aan jou op welk tijdstip je het beste op de luchthaven kunt aankomen. Schiphol doet er alles aan jouw reisgemak te verbeteren. We introduceren daarom met regelmaat nieuwe producten, diensten en services. De optimale aankomsttijd is er daar een van. Als je deze aankomsttijd aanhoudt, verbeteren we je verblijf op Schiphol. Zo begint je reis comfortabeler.