Nachtelijke werkzaamheden aan slagbomen parkeerplaatsen: 23 november 22.00 uur tot 24 november 05.30 uur

Van donderdag 23 november 22.00 uur tot vrijdag 24 november 05.30 uur zijn er werkzaamheden aan de slagbomen van onze parkeerplaatsen. Daardoor kan je enig hinder ondervinden bij het in- en uitrijden.

Inrijden

Natuurlijk ben je van harte welkom om te komen parkeren, alleen is de toegang tot de parkeergarage of het parkeerterrein deze nacht iets anders dan normaal. Zo kan je niet inrijden met kentekenherkenning (reservering), creditcard of Privium Plus kaart.

 • Heb je gereserveerd?
  Meld je dan bij onze collega die bij de ingang staat en dan helpen we je verder. Tijdens de werkzaamheden is inrijden met creditcard en kentekenherkenning niet mogelijk.
 • Niet gereserveerd?
  Druk op de kaartgeefknop bij de ingang en je krijgt een parkeerkaart. Je kan helaas even niet je creditcard gebruiken om in te rijden.
 • Ben je Privium Plus lid?
  Meld je bij onze collega die bij de ingang staat en we helpen je verder. Inrijden met je Privium kaart is – ongeacht of je gereserveerd hebt of niet - even niet mogelijk.

Uitrijden

Als je auto al geparkeerd staat en je juist wilt uitrijden tijdens de werkzaamheden, houd er dan rekening mee dat je niet gebruik kan maken van een creditcard, kentekenherkenning of Privium Plus kaart.

 • Uitrijden met reservering, creditcard of Privium Plus kaart
  Stond je auto al geparkeerd voordat de werkzaamheden begonnen? Meld je dan bij onze collega die bij de uitgang staat en we helpen je verder.
 • Uitrijden met parkeerkaart
  Dit is gewoon mogelijk. Reken de parkeerkaart af bij de betaalautomaten en gebruik de parkeerkaart om uit te rijden.

De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 24 november 05.30 uur. Onze excuses voor het ongemak.