Ja, ik wil! : Trouwen op Schiphol

Hebben jullie elkaar tijdens een vlucht ontmoet? Is Schiphol voor jullie jarenlang de plek geweest van weerzien? Werken jullie beiden in de luchtvaart? Of denk jij een andere hele goede reden te hebben om op Schiphol te trouwen? Dan maak jij kans op de luchtvaartbruiloft van het jaar! Speciaal georganiseerd door Schiphol en KLM.

Wat kun je verwachten?

Je komt mooi uitgedost, in trouwjurk en/of –kostuum en met ringen op zak naar de trouwlocatie op Schiphol. De rest laat je aan ons over! Wij zorgen ervoor dat de dag volledig in het teken staat van jullie en jullie liefdesverhaal, met de nodige dosis luchtvaart. Locatie, aankleding, taart… Laat dat maar aan ons over! Wil je tot slot nog een groot knalfeest geven? Dan regel je dat zelf op een locatie buiten Schiphol.

Wat moet je doen?

Laat onder onze post op Facebook en Instagram weten waarom jullie op Schiphol willen trouwen. Wees creatief in tekst en beeld! Hoe mooier en origineler jullie verhaal, hoe meer kans je maakt. Met een onafhankelijke jury selecteren we de meest bijzondere inzendingen. Deze koppels nodigen we vervolgens uit voor een kennismaking, waarna we zullen kiezen voor één van de geselecteerde stellen.

Wat moet je weten?

  • Je kunt je aanmelden van 14 februari tot en met 7 maart via een reactie op onze post.
  • Inzendingen die na 7 maart worden ingediend, zullen wij niet meer beoordelen.
  • Schiphol zal vóór 21 maart de selectie bekend maken, door de geselecteerde koppels te benaderen. Ben je na 21 maart niet door ons benaderd? Dan kun je er van uitgaan dat je niet bent geselecteerd.
  • Lees hier alle actievoorwaarden nog eens rustig door.