Assistentie naar en bij de gate: Eten, drinken en vervoer naar de gate

Iets eten/drinken, shoppen of naar de business lounge?

Op verzoek zet de assistent je af bij een horecagelegenheid, winkel of in de businessclass lounge als daar tijd voor is. Hij of zij maakt een afspraak met je om je weer op te halen.

Gewone gate

Maar in principe brengt de assistent je direct lopend, in de rolstoel of met de caddy naar de gate en neemt daar afscheid van je. Als je hulp nodig hebt bij het instappen, geef dit dan aan. De assistent blijft wachten of komt later terug om je bij het instappen te helpen. Wij streven ernaar dat je als eerste kunt instappen. Aan boord nemen de medewerkers van de luchtvaartmaatschappij ons werk over en helpen je verder.

Busgate

Niet alle gates zijn via een passagiersbrug verbonden met het vliegtuig. Op sommige locaties ga je met een bus. Als je trappen kunt lopen, stap je samen met de andere passagiers in de passagiersbus naar het vliegtuig. Is trappen lopen niet mogelijk? Geen probleem, dan brengen wij je met onze eigen rolstoelbus of ambulift naar het vliegtuig en helpen we je aan boord.

Extra assistentie - met je rolstoel naar de gate

Met je rolstoel tot in het vliegtuig

Heb je je eigen rolstoel nodig, dan gebruiken wij een schaarwagen om je tot in het vliegtuig te brengen. Als je het fijn vindt, dan tillen we je in je vliegtuigstoel en helpen wij met het opbergen van je handbagage. Je rolstoel laadt de luchtvaartmaatschappij in het ruim van het vliegtuig. Aan boord nemen wij afscheid van je en neemt het cabinepersoneel het van ons over. Op je luchthaven van aankomst word je weer opgevangen.

Wil je meer informatie hoe het verder aan boord gaat? Je luchtvaartmaatschappij vertelt je er graag meer over.