Assistentie naar en bij de gate: Eten, drinken en vervoer naar de gate

Alleen bij een overstaptijd van meer dan 1,5 uur is het realistisch dat je de overstap haalt.

Iets eten/drinken, shoppen of naar de business lounge?

Als de overstaptijd het toe laat kan de passagierassistent je afzetten bij een horecagelegenheid, winkel of in de businessclass. Hij of zij maakt een afspraak met je om je weer op te halen.

Gewone gate

In principe brengt de passagierassistent je direct naar de gate die verbonden is met het gebouw en neemt daar afscheid van je. Als je hulp nodig hebt bij het instappen, geef dit dan aan. De passagierassistent blijft wachten of komt later terug om je bij het instappen te helpen. Wij streven ernaar dat je als eerste kunt instappen. Aan boord nemen de medewerkers van de luchtvaartmaatschappij ons werk over en helpen je verder.

Busgate

Op sommige locaties staat het vliegtuig niet fysiek aan de gate. Je gaat dan met een bus naar het vliegtuig toe. Als je zelf kunt traplopen stap je samen met de andere passagiers in de passagiersbus naar het vliegtuig. Is traplopen lastiger of onmogelijk? Dan brengen we je met onze eigen rolstoelbus of ambulift naar het vliegtuig en helpen we je aan boord.

Extra assistentie - met je rolstoel naar de gate

Met je rolstoel tot aan het vliegtuig

Heb je je eigen rolstoel nodig, dan gebruiken wij een schaarwagen om je tot in het vliegtuig te brengen. Als het nodig is, dan tillen we je in je vliegtuigstoel en helpen wij met het opbergen van je handbagage. Je rolstoel laadt de luchtvaartmaatschappij in het ruim van het vliegtuig. Aan boord nemen wij afscheid van je en neemt het cabinepersoneel het van ons over. Op je luchthaven van aankomst word je weer opgevangen.

Wil je meer informatie hoe het verder aan boord gaat? Je luchtvaartmaatschappij vertelt je er graag meer over.