Be our guest: Een vliegende start van je reis?

Ontdek het comfort en gemak van de Privium Lounges. Kom uitgebreid relaxen of werk nog even je laatste e-mails weg in een van onze exclusieve lounges. De hapjes en drankjes op het buffet zijn voor jou onbeperkt.

Toegang tot de Privium Lounges

Om toegang tot de Privium Lounges te krijgen ga je simpelweg naar de lounge van jouw voorkeur. Onze collega’s aan de balie helpen je graag verder. Voor € 30,- per persoon krijgt uw reisgezelschap exclusief toegang. Wordt uw introducé ter plekke Privium Plus lid? Dan komen de kosten van de guest voucher voor onze rekening! Ook als u geen Privium lid bent kunt u genieten van al het gemak en comfort in een van de Privium Lounges, een guest voucher kost dan € 40,-

Hier vindt u onze Privium Lounges

De ClubLounge Departures is elke dag geopend van 05:30 tot 21:00 uur. U vindt deze lounge voor security tussen Vertrek 1 en 2, schuin achter balie 9.

De ExpressLounge is elke dag geopend van 05:30 tot 13:00 uur. De lounge bevindt zich na security op de tweede verdieping van Lounge 1, aan het begin van de D-pier (Schengen).

De ClubLounge West is onze meest nieuwe Lounge en is elke dag geopend van 05:30 tot 21:00 uur. Deze lounge bevindt zich op de Holland Boulevard bij de E-pier (voormalige Airside Lounge). U kunt daar naar binnen via de entree achter Dutch Bar & Kitchen (non-Schengen).

We kijken uit naar uw komst!

Coronamaatregelen

Uiteraard zijn in de Privium Lounges de coronamaatregelen van kracht voor jouw veiligheid en die van je medereizigers.

Zo vragen we je vriendelijk:

  • 1,5 meter afstand te houden
  • Je handen bij binnenkomst te desinfecteren
  • Een mondkapje te dragen. Wanneer je hebt plaatsgenomen op een stoel mag je jouw mondkapje afzetten.
  • De aanwijzingen van onze collega’s in de lounge op te volgen

Je kunt ervan uitgaan dat we de faciliteiten in de Privium Lounges, zoals het buffet en het meubilair schoon en fris houden. Onze medewerkers zien hierop toe en wassen zelf ook regelmatig hun handen. De Privium Lounges zijn zo ingericht dat je elkaar goed de ruimte kunt geven en op 1,5 meter afstand van andere aanwezigen kunt zitten.

Neem contact op via: