Vier de feestdagen op Schiphol

November en december staan op Schiphol ook dit jaar weer in het teken van de feestdagen. Vol licht en warmte, maar ook met aandacht voor veiligheid en gezondheid.

Graag verwelkomen we je in onze winkels, waar je ook dit jaar de mooiste cadeaus vindt voor de persoon om wie je geeft. Dat persoonlijke geschenk, die exclusieve aanbieding of dat unieke product. En bij een besteding van € 75 of meer ontvang je dit jaar maar liefst twee unieke Vondels kerstornamenten cadeau: een voor jou en een voor de persoon die je wilt verrassen.

Top vijf beste geschenken

Welke cadeaus zet jij dit jaar onder de kerstboom? We zullen je helpen met onze top vijf beste geschenken van 2020:

Bubbels!

Vier de feestdagen met het perfecte cadeau: een heerlijke champagne van Moët & Chandon. Deze prachtige en luxe fles bubbels is op de luchthaven verkrijgbaar met 20% korting, voor slechts € 35,90.

Een wereld aan geur

Dit heerlijk ruikende cadeau is een verrassing voor zowel je moeder, schoonmoeder, zus als oma. Deze prachtig verpakte miniatuur set van Lancôme La Collection met vijf verschillende geuren is verkrijgbaar op de luchthaven met meer dan 40% korting: van € 59 voor € 33.

Een pakje achter elk vakje

Wat vinden kinderen nou leuker dan elke dag een kadootje krijgen? De verschillende Lego Advent Calenders zorgen 24 dagen lang voor een presentje. Ga je voor de Lego Friends, Lego City, Lego Harry Potter óf de Lego Star Wars advent kalender? Nu op de luchthaven verkrijgbaar met maar liefst 30% korting, voor € 24,47.

All I want for Christmas...

Luister overal naar je favoriete kerstmuziek met de JBL Charge 4. Deze ideale speaker voor onderweg is zowel draadloos als met draad te gebruiken. Hij is ook te besturen via een speciale app en je smartphone opladen kan via de USB ingang!
Nu verkrijgbaar op de luchthaven met een korting van 28%: van € 179 voor slechts € 129,-

Verras je geliefde...

...met een prachtige sieradenset of een nieuw horloge! Bij Gassan vind je deze schitterende Gassan Set, van sterling silver, zirkonia en synthetic sapphire. Je betaalt nu op de luchthaven € 90, dat is een korting van maar liefst 53%! Of kies voor de Seiko Watch Chronograaf. Nu met een korting van 36%, voor maar € 159.

Jouw kerstgeschenk voor aanstaande moeders in Afrika

Al ruim drie jaar steunt Schiphol Amref Flying Doctors door geld in te zamelen en aandacht te vragen voor een gezond en sterk Afrika. Want wie gezond is, kan beter voor zichzelf zorgen en ontsnappen aan armoede.

Ook tijdens de komende feestdagen vragen we weer extra aandacht voor dit mooie doel en roepen we mensen op te doneren. Amref richt zich momenteel specifiek op verloskundige zorg aan aanstaande Afrikaanse moeders. Ze durven niet naar het ziekenhuis te komen, omdat ze dan uren in de rij moeten staan en bang zijn een coronabesmetting op te lopen. Het gevolg is dat ze thuis bevallen zonder deskundige begeleiding. Helaas is de kans hierdoor groot dat de moeder- en kindsterfte fors toeneemt. Ook de nazorg is nu vaak onvoldoende. Én zo onnodig.

Steun daarom de (verloskundige) zorgverleners in Afrika!