Proef: maaltijdbezorging aan de gate: Smullen terwijl je op je vlucht wacht

Zit je lekker bij je gate maar begint je maag te knorren? Dan hoef je nu niet meer terug te lopen naar de restaurants of bars. Want Schiphol heeft maaltijdbezorging op de E-pier en D-pier. Binnen 15 minuten na je bestelling zit je met het bord op schoot en kan je met een gevulde maag het vliegtuig in.

Proef Deliveroo op Schiphol

Van hamburgers en pizza’s tot salades en sushi: je kan werkelijk van alles bestellen tijdens deze proef. Kies jouw favoriete maaltijd van Kebaya of de aangesloten restaurants van Street Food Market via de Deliveroo app of website. Vervolgens bezorgen we jouw maaltijd binnen 15 minuten bij je gate op de E-pier of D-pier. Handig als je nog even moet wachten tot je mag instappen.

Dagelijks van 7.00 tot 20.30 uur

We bezorgen de maaltijden dagelijks tussen 7.00 uur ’s ochtends en 20.30 uur ’s avonds. Je betaalt tijdelijk geen bezorgkosten. Je kan ook van deze service gebruik maken als je in het Mercure hotel in Lounge 3 (na security) verblijft.

Proef Deliveroo op Schiphol

Eerste in Europa

Wist je dat Schiphol het eerste vliegveld in Europa is dat hiermee experimenteert? De pieren op de luchthaven zijn vrij lang waardoor het voor reizigers een eind teruglopen is naar de restaurants en bars in de lounges. En je wilt natuurlijk niet het risico lopen dat je je vlucht mist. Overigens gebruiken onze bezorgers voor de langere afstanden een step. Want we willen natuurlijk niet een afgekoelde pizza of hamburger bij je bezorgen.