Hollandse glorie tijdens de feestdagen: De Hollandse kerstlook

Nederland mag dan een klein land zijn. Het is wel een bijzonder trots land. En deze trots stralen wij graag uit. Ook tijdens de feestdagen. Ben je dus op zoek naar inspiratie om jouw kerst die Hollandse kerstlook te geven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Tijdens de Happy Holidays hebben we onze Hollandse kerstcadeaus extra in de schijnwerpers gezet.

Draag je trots

Tijdens de koude wintermaanden is het heerlijk om er warmpjes bij te zitten. Maar ook als je er op uit gaat wil je het graag warm hebben. Op Schiphol vind je een breed assortiment aan kleding die hierbij goed van pas kan komen. Daarnaast hebben de meest kledingstukken ook nog een referentie aan Nederland, waardoor je de Hollandse trots tot ver buiten de grenzen kan gaan uitdragen.

 • Handschoenen

  Amsterdam handschoenen
  € 9,95

 • POM Dames shawl

  Dutch design! Modieuze, warm en zachte shawl in diverse dessins
  € 69,95
  € 55,-

 • Wintermuts

  Amsterdam winter muts
  € 12,95
  € 9,95

Plant je eigen tulpenveld

Nu geplant, in het voorjaar genieten. De originele Hollandse tulpen kan je ook zelf planten. Zo heb je dit voorjaar prachtige bossen met tulpen in de tuin staan. Niet alleen mooi ook nog eens een leuke herinnering aan Nederland. Ook leuk om te geven aan vrienden en bekenden die niet in Nederland wonen.

 • 50 Hollandse tulpenbollen

  Verkrijgbaar in verschillende soorten, met export-certificaat
  € 24,99
  € 19,95

 • Kerst decoratie

  Voor in de kerstboom
  Keuze uit een breed assortiment Vanaf € 4,99

 • Amaryllis bloemen en bollen

  Prachtige Amarillys bloemen en mooie grote Amarillys bollen met export-certificaat
  Vanaf € 9,99