Stijlvolle en moderne cadeau-ideeën : Cadeaus voor de moderne man

Wat leg je nou onder de boom voor de trendy man die alles al lijkt te hebben? Zie je door de (kerst)bomen het bos niet meer? Geen nood, wij helpen je graag bij het opdoen van wat inspiratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lekkere wollen sjaal, kleren maken immers de man. Een mooie reiskoffer, misschien neemt hij je nog eens ergens mee naartoe. Het Hollandse Meesters scheerapparaat? Ook fijn voor jou. Of 1 van die andere ruim 100 moderne cadeaus die je hier vindt. Prachtig verpakt en klaar om te geven.

 • Profuomo Heren shawl

  Wollen shawl, diverse dessins, zes kleuren
  € 44,95
  € 29,-

 • Profuomo Heren pullover

  Merino wollen pullover in diverse trendy kleuren.
  2 voor € 109,-

 • Hugo Boss Bottled Night

  Eau de toilette spray 100 ml
  € 92,14
  € 39,90

Een aanvulling voor de wijnkelder

Dit jaar hebben onze inkopers extra hun best gedaan, speciaal voor hem. Zo hebben ze de mooiste rum laten invliegen uit Zuid-Amerika. Zijn ze bijzondere wijnen gaan halen in Frankrijk. En hebben ze zelfs een rok aangetrokken om een paar unieke flessen whisky uit Schotland te halen. Of je nu een cadeau zoekt voor de cocktailshaker, de wijnconnaisseur of whisky-lover, tijdens de Happy Holidays kan je je lol op voor de klassieke, maar ook zeker de moderne man.

 • Royal Salute 21 years old

  Whisky, 0,7 liter
  € 145,90
  € 115,90

 • Frescobaldi Nipozzano Vecchie Viti

  Rode wijn, 0,75 liter
  € 20,90
  € 14,70

 • Bacardi Carta Negra

  Rum, 1 liter
  € 19,50
  € 15,50

De coolste gadgets

Net als James Bond, kan de moderne man niet zonder technische snufjes. Je kunt hem dan ook niet blijer maken met wat kerstgadgets onder de boom. Laat hem bijvoorbeeld genieten van zijn favoriete muziek met een draadloze koptelefoon. Tijdens de vele familie diners laat je hem de mooiste momenten direct vastleggen met een camera van GoPro. Kan hij ook gelijk de noise cancelling functie van z’n nieuwe koptelefoon proberen.

 • Philips 9000 series Dutch Masters

  Unieke Dutch Masters editie shaver in samenwerking met het Rijksmuseum
  € 259,-
  € 199,-

 • Sony WH1000X M3

  Revolutionaire noise cancelling koptelefoon
  € 399,-

 • Hero 7 Black

  De beste GoPro ooit gemaakt
  € 429,-