Mobiel en vast bellen
Voor Security

Locaties Voor Security:
Plaza
Bekijk openingstijden

Let op je databundel!

Zodra je op Schiphol je mobiele telefoon aanzet, maak je verbinding met het Nederlandse netwerk. Je bent weer ‘in de lucht’. Ongetwijfeld weet je, dat je in het buitenland veel meer betaalt voor het gebruik van je mobiele telefoon. Dit voorkom je door bij de instellingen van je telefoon ‘dataroaming’ uit te zetten. Of door een lokale simkaart aan te schaffen.

Bekijk de plattegrond voor meer informatie.

Voordelig internet met een lokale simkaart

Ben je wat langer in Nederland, dan kun je overwegen om met een lokaal telefoonnummer te gaan bellen. Koop daarvoor een lokale simkaart in onze Airport Telecom Shop of bij het Servicepoint. Daar kun je behalve Nederlandse simkaarten, ook simkaarten kopen die in Europa of andere werelddelen werken. Daarmee heb je geen hoge roaming kosten en betaal je gewoon lokale tarieven.

De vertrouwde, vaste telefoon

Ze zijn blauw of wit. En je ziet ze overal op Schiphol: de vertrouwde, vaste telefoons. Handig als je geen mobiel bij je hebt (echt vakantie dus), of voor collect calls. Je kunt er betalen met muntgeld, een creditcard of met speciale vouchers. Deze vouchers koop je bij alle AKO News & Book winkels, de Electronics winkels in Lounge 1, 2 en 3 en alle Vizzit winkels op de pieren.

Mobieltje opladen

Is je mobiele telefoon bijna leeg? Bij de vaste telefoons op Schiphol zijn meestal stopcontacten voor je oplader. Je vindt er ook vaak opladers voor verschillende typen mobiele telefoons.

Voor Security

Plaza (Airport Telecom Shop)
7.00 - 22.00 Nu geopend

Ook een bezoekje waard...

Airport Telecom Shop

De wereld binnen handbereik

Drugstore

Gel, deodorant & zonverzorging

Fashion & Travel

Je stylist kan wel inpakken