Schoon drinkwater: Schiphol serveert Marie-Stella-Maris water

Schoon drinkwater uit de kraan is in Nederland heel gewoon. Maar wereldwijd heeft niet iedereen toegang tot schoon drinkwater. Daar zet Schiphol zich voor in. En dat doen we door de waterflesjes van Marie-Stella-Maris aan te bieden.

Marie-Stella-Maris op Schiphol

Voor elk Marie-Stella-Maris waterflesje dat je na security op Schiphol koopt, gaat 5 cent naar schoon drinkwaterprojecten. De Marie-Stella-Maris Foundation gebruikt jouw bijdrage voor negen projecten wereldwijd waarmee al 18.000 mensen toegang tot schoon drinkwater hebben gekregen.

Waterflesje recyclen

Daarnaast zit het water van Marie-Stella-Maris ook nog eens in waterflesjes die makkelijk te recyclen zijn. De PET-flesjes zijn zelfs voor de helft gemaakt van gerecycled materiaal. Zo is het waterflesje dat je op Schiphol koopt dus heel duurzaam en ook nog eens goed voor drinkwater wereldwijd.

Dorst gekregen?

Je vindt de Marie-Stella-Maris waterflesjes na security bij:

Marie-Stella-Maris op Schiphol

Over Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based watermerk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Daarom wil zij een structurele bijdrage leveren aan het verlichten de wereldwijde waterproblematiek. Voor elke verkochte Marie-Stella-Maris fles, wordt een vast bedrag afgedragen om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren.