Relaxen & Doen

Rust en bezinning Na Security

Locaties na security:
Lounge 2
Bekijk openingstijden

Meditation centre

Voor een moment van bezinning kun je op Schiphol altijd terecht in het Meditation centre. Bidden, mediteren of gewoon een moment van rust: het Meditation centre staat open voor alle religies en overtuigingen.

Alle reizigers zijn welkom in het Meditation centre. Tussen 9:00 uur en 17:00 uur zijn medewerkers aanwezig om je te woord te staan.

Je kunt gebruik maken van de belangrijkste boeken van allerlei religies in diverse talen.

Kerkdiensten

Elke zondag is om 11:00 uur in het stiltecentrum een kerkdienst. Een Eucharistieviering, Anglicaanse kerkdienst en Protestantse kerkdienst worden afgewisseld. De voertaal is Engels. Groepen met een eigen voorganger kunnen hier ook een korte viering houden.

Iemand spreken

Heb je behoefte om met iemand te praten? Er staat altijd iemand voor je klaar bij het Luchthavenpastoraat voor een luisterend oor of een opbeurend woord. Het telefoonnummer is 020 601 4751 (via het Regiecentrum) of stuur een mail naar luchthavenpastoraat@schiphol.nl.

Hulp als je reis anders loopt

Loopt je reis anders en wil je emotionele en praktische ondersteuning bij aankomst of vertrek, voor jezelf, je vrienden of je familie, dan kun je een beroep doen op de dienstdoende pastor via hetzelfde nummer: 020 6014751.

Locaties en openingstijden

Na Security

Ook een bezoekje waard...

Airport Library

Relaxen in de Airport Library

Geniet dag en nacht van Nederlandse meesterwerken

Rijksmuseum @ Schiphol

XpresSpa

Zwevend het vliegtuig in