Alle smaken van de wereld: Maak een culinaire reis op de luchthaven

Vanaf Schiphol vlieg je eenvoudig overal naartoe, maar eigenlijk hoef je de luchthaven niet af om te genieten van al het lekkers dat de wereldkeuken te bieden heeft. Laat je verrassen door het veelzijdige aanbod uit alle windstreken, en eet smakelijk!

Avontuurlijk Aziatisch eten

De vele smaken, geuren en kleuren van Azië komen samen in de wereldberoemde Oosterse keuken. Een mengelmoes van volken, culturen en kenmerken heeft geleid tot culinaire tradities die minstens zo gevarieerd zijn. Daardoor is elke maaltijd een avontuur op zich.

Gewoon lekker Hollands

Soms heb je gewoon trek in een goed gerecht van eigen bodem. Een pannenkoek met stroop, een boterham met kaas, een lekkere bitterbal of een stevig potje stamppot: op Schiphol heb je gelukkig keuze genoeg.

Mediterraans genieten

In het gebied rond de Middellandse Zee is het goed vertoeven. Natuurlijk vanwege het aangename klimaat en de prachtige natuur, maar ook zeker dankzij de Mediterrane keuken. De traditionele recepten en verse ingrediënten zorgen elke keer weer voor smakelijke gerechten.

Lekker vers en gezond

Zin in een shotje tarwegras, veganistische havermout of glutenvrij broodje? ‘Natural fast food’ is een blijvertje. Gezond, biologisch en vers eten kan zeker ook op Schiphol. Alles uiteraard van topkwaliteit, maar vooral ook heel lekker.

Kampioen in koffie

Jij en je medereizigers drinken samen meer dan 11 miljoen kopjes koffie & thee per jaar. En dat is alleen nog maar op Schiphol! Van een lekker bakkie voor onderweg tot een complete koffie-belevenis in een hip kunstcafé: onze luchthaven heeft het allemaal.

Choco lovers opgelet

Zoek je nog een leuk cadeautje voor je geliefde of wil je jezelf eens flink verwennen? Op Schiphol vind je de lekkerste en meest luxe chocolade in allerlei soorten en maten. De grootste uitdaging wordt om niet alles al op te eten voordat je de luchthaven hebt verlaten.

Horeca op weg naar het vliegtuig

Naast het bovenstaande culinaire aanbod, kom je nog veel meer tegen op weg naar je vlucht. Lees wat er te doen is in onze lounges of bekijk het horecaoverzicht.