De week van het Engelse boek: Gratis exclusief boek van Mark Manson

Van 28 oktober t/m 5 november is het weer de Week van het Engelse boek op Schiphol. Bij alle boekenwinkels ontvang je daarom bij besteding van minimaal € 12,50 aan Engelse boeken, het ‘’Life Love Book’’ van Mark Manson helemaal gratis!

De Week van het Engelse boek is door de boekenretailer AKO in het leven geroepen als tegenhanger van de Nederlandse Boekenweek. Met de actie wil AKO Engelstalige boeken meer onder de aandacht brengen en het lezen ervan stimuleren.

Exclusieve uitgave

Mark Manson is onder andere bekend van "Everything is f*cked". Het “Life Love Books” is een selectie van Manson’s blogs, exclusief samengesteld voor Nederland en geheel in het thema van de Week van het Engelse Boek. Hierin deelt hij op het gebied van het leven en de liefde zijn meest opvallende ideeën en adviezen. De slogan "Advice you wish your parents had given you" zegt al genoeg! Het geschenk is beschikbaar in alle boekenwinkels op Schiphol.

Elke dag korting op Plaza

Naast het gratis geschenkboek geeft AKO iedere dag vijf euro korting op een actuele Engelse titel. De zeven dagdeals zijn uitsluitend geldig in de boekenwinkels op schiphol Plaza, voor security.

Waar?

Het exclusieve geschenkboek ‘’Life Love Books’’ is gratis verkrijgbaar bij een minimale besteding van €12,50 aan Engelstalige boeken in alle boekwinkels op Schiphol. Vind jouw boekenwinkel op Schiphol voor security of na security direct. Wees er snel bij want Op=Op!

Ook een bezoekje waard...