Foodcourt Lounge 1: Snel een smakelijke maaltijd

Na een grondige verbouwing ziet het foodcourt op de eerste verdieping van Lounge 1 er compleet anders uit. Je vindt er vanaf nu een kleurrijke verzameling moderne restaurants. Vijf concepten met smaken van over de hele wereld, waar je snel een smaakvolle snack of maaltijd kunt halen.

LEON

Leon biedt gezond en smakelijk eten. Snel klaar en vers bereid. De vele burgers, wraps en warme maaltijden zijn geïnspireerd op de Mediterrane keuken. Daarnaast vind je er (h)eerlijke koffie en verschillende zoete snacks.

Two Tigers

Geniet van het beste uit de Aziatische keuken, in een moderne, hippe omgeving. Met vers bereide sushi, huisgemaakte noodles en smaakvolle snacks. Betaalbaar en snel klaar.

Burger King

Een ruime keuze aan flamegrilled burgers, frites en frisdranken. Het nieuwe design geeft een moderne en frisse uitstraling aan deze vestiging van de beroemde fast food-keten.

Two Tigers lounge 1

La Place

In La Place kun je kiezen uit een heleboel dagverse en huisgemaakte producten. Van verse sappen en smoothies tot sandwiches, pizzabroden en luxe zoete broodjes.

The Upper Floor Bar

Vanuit the Upper Floor Bar heb je een geweldig uitzicht op de start- en landingsbanen van Schiphol. De ideale plek om een drankje te doen of snack te bestellen.

Het nieuwe foodcourt

Je vindt in Lounge 1 een heleboel nieuwe zitplaatsen, en allerlei interactieve faciliteiten voor kinderen. Al met al is het foodcourt een prachtige plek geworden. Een moderne, vrolijke en kleurrijke ruimte met speelse accenten. Echt een eyecatcher!

La place in de Foodcourt Lounge