Basic meets glamour: Feestelijke kerstcollectie van HEMA❤️ Viktor&Rolf

Nederlandse bekendste ontwerpersduo Viktor&Rolf zorgt samen met HEMA voor een sprankelende kerst dit jaar. De twee oer-Hollandse merken sloegen de handen ineen voor een wel heel speciale kerstcollectie…

Uniek & verrassend

De limited edition-collectie bestaat uit prachtige kerststukken voor een verrassend lage prijs: sokken. tafelkleden, servies, kerstballen en feestelijke kleding. Stuk voor stuk bijzondere producten die alles uitstralen waar je in eerste instantie aan denkt bij de feestdagen: glitters en rood- en goudtinten. Alles om de perfecte kerstboom, kersttafel en, last but not least, jezelf mee op te tuigen!

‘’Jingle bows’’

Ook de voor Viktor & Rolf kenmerkende bow komt veelvuldig terug in de collectie. De iconische strikken zijn sterk vertegenwoordigd en vormen het hoofdthema van hun ‘Jinge Bows collectie’. Zelfs het klassieke logo van HEMA is speciaal voor deze bijzonder feestelijke gelegenheid omgetoverd tot een strik. Een ware kersttransformatie en symbolisch voor deze unieke productlijn.

Écht Nederlands

Een samenwerking tussen deze twee iconische merken van Hollandse bodem was voor beide partijen meteen vanzelfsprekend. Het ontwerpersduo: "HEMA en Viktor & Rolf zijn gewoon iconen, zoals kaas en tulpen. Het zijn twee uitersten en wij dachten gelijk: dat kan wel interessante dingen opleveren." Ze vervolgen: "HEMA heeft ook iets heel duidelijks en helders, dat streven wij ook na in onze ontwerpen. In die zin passen we goed bij elkaar."

De limited edition ‘Jingle Bow kerstcollectie’ is vanaf 18 november verkrijgbaar in de HEMA-winkel op Schiphol plaza. Ontdek de bijzondere producten nu zelf en laat je inspireren voor een sprankelende kerst dit jaar!