Diensten op Schiphol Plaza: Zeven ongemakken en hun oplossingen

Schiphol blinkt niet alleen uit qua winkels, restaurants en bars: je kunt er ook heel veel praktische zaken regelen. Handig!

1. Iets vergeten te regelen

Je kunt het zo gek niet bedenken of Service Point doet het: van schoenreparaties tot wasserette en van simkaartverkoop tot sleutelservice en pakketjes versturen.

2. Medische hulp nodig

De (huis)artsen van Airport Medical Services bieden onder andere medische hulp, vaccinaties en schrijven recepten uit waarmee je medicijnen kunt halen bij de apotheek op Schiphol.

3. Mobiel internet werkt niet

Is er een storing bij je provider of kun je om een andere reden geen gebruikmaken van je data-abonnement? Dan is het goed om te weten dat Schiphol gratis wifi biedt voor alle bezoekers.

4. Iets kwijtgeraakt op Schiphol

Van sieraden tot paspoorten en van laptops tot complete koffers: mensen vergeten of verliezen elke dag veel voorwerpen op Schiphol. Je kunt zelf makkelijk achterhalen of we jouw eigendommen hebben gevonden.

5. Bad hair day

Belangrijke afspraak voor de boeg of een geliefde ophalen na een lange reis? Na een bezoekje aan kapper Coiffure en Vogue zie je er op je allerbest uit.

6. Nog niets geregeld voor een extra warm welkom

Zeg het met bloemen, ballonnen of een banner! Bij Fleurtiek vind je de mooiste boeketten, vrolijke ballonen koop je bij Fleurtiek! Of Aviflora en met de bannerautomaten maak je makkelijk en snel een spandoek met persoonlijke boodschap.

7. Valuta en btw terugvragen

Travelex voorziet je van vreemde valuta. Voor belastingteruggave bezoek je een van de drie tax refund-organisaties.