Nieuws: Zoek je een baan op Schiphol?

Kom dan naar de banenmarkt aanstaande zaterdag 2 april in The Base op Schiphol. Daar kan je bij maar liefst 25 werkgevers snuffelen aan functies in de aankomst- en vertrekhallen, de bagagekelder en op het platform. Heb je interesse in een baan als grondsteward(ess), passenger assistant, luchthavenbeveiliger, vluchtvoorbereider of bagagemedewerker? Meld je dan nu aan.

Gepubliceerd op: 29 maart 2022

Werken in de luchtvaart

De banenmarkt op Schiphol is bedoeld iedereen die kan en wil werken op Schiphol, van studenten en werkzoekenden tot mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je kan onder andere een kijkje nemen bij Arriva, Asito, Aviapartner, Axxicom, CTSN, dnata, GSA, G4S, Hago, HMSHost, KLM, KLM Catering Services, Lamme, Menzies Aviation, PCH Dienstengroep, Raggers, Royal Schiphol Group, Securitas, Sodexo, Swissport, Transdev, Trigion, Vermaat en Viggo.

Aanmelden voor 1 april

De banenmarkt vindt plaats tussen 10:00 en 15:00 uur in het Atrium van kantoorgebouw The Base, Evert van de Beekstraat 104 op Schiphol-Centrum. Als je geïnteresseerd bent, kun je je hier aanmelden. Doe dit voor uiterlijk op donderdag 31 maart. En dan zien we je zaterdag!

De banenmarkt is een samenwerking tussen Luchtvaart Community Schiphol (LCS), UWV, werkgeversservicepunt (WSP) Groot-Amsterdam, Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam, MBO College Airport en Royal Schiphol Group.