Nieuws: Onderhoudswerkzaamheden aan de Polderbaan

De Polderbaan is in verband met een spoedreparatie gesloten. Onder één van de rijbanen is vocht ontdekt, wat schade heeft veroorzaakt aan het asfalt en wat gerepareerd moet worden. Dit duurt waarschijnlijk tot maandag 23 juli, afhankelijk van hoe de reparaties verlopen. Dit betekent dat we de Buitenveldert-, Zwanenburg-, Aalsmeer- en Kaagbaan meer zullen gebruiken onze omwonenden onder deze aan- en uitvliegroutes meer hinder zullen ondervinden. Wij vinden dit ook heel vervelend en doen ons best het zo snel mogelijk te repareren.

Gepubliceerd op: 16 juli 2018

Om welke gebieden gaat het?

Op de bovenstaande afbeelding kun je eenvoudig zien welke gebieden meer hinder gaan hebben. De Polderbaan is samen met de Kaagbaan één van onze meest gebruikte banen, omdat die de minste hinder veroorzaakt. Wanneer we de Polder- of de Kaagbaan niet kunnen gebruiken resulteert dit dus helaas in meer hinder voor onze omgeving.

Wanneer is het weer klaar?

Het gaat om een uitzonderlijke situatie die we niet hadden zien aankomen. We verwachten dat het volgende week maandag gerepareerd is en dat in de loop van de week de Polderbaan weer in gebruik wordt genomen. Dit is ook afhankelijk van het besluit van de LVNL. De baan mag pas weer worden gebruikt als alles is vrijgegeven en veilig is. Hou deze website in de gaten voor updates en de laatste stand van zaken.

Wil je meer weten?

Wil je een medewerker spreken? Voor meer informatie kun je opnemen met het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol. Kijk voor contactgegevens op www.bezoekbas.nl