Nieuws: Kom naar de informatiesessies over minder hinder

Woon je in de omgeving van Schiphol en wil je graag meedenken en meepraten over minder hinder? Meld je dan nu aan voor de informatiesessies over hinderbeperking van LVNL en Schiphol. Op 28 en 29 september en 6, 7 en 8 oktober zijn er bijeenkomsten, drie op locatie in Aalsmeer, Assendelft en Nieuwe Wetering en twee online. Bij de bijeenkomsten op locatie wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de coronamaatregelen en –richtlijnen. Schrijf je nu in op minderhinderschiphol.nl.

Gepubliceerd op: 9 september 2020

Minderhinderschiphol.nl

Op de website minderhinderschiphol.nl zie kan je zien hoe Schiphol en LVNL zich inzetten om geluidshinder door vliegverkeer af te laten nemen. De hinderbeperkende maatregelen zijn gekoppeld aan vier thema’s: baangebruik, vliegtuigtypes, vliegroutes en -procedures overdag en vliegen in de nacht. Alle maatregelen zijn ontwikkeld het op basis van suggesties en voorstellen van omwonenden, bestuurders, het Regioforum van de Omgevingsraad Schiphol, de top 20 klachten bij Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (BAS), eigen expertise en innovaties in luchtvaarttechnieken en -systemen.

Jouw mening telt

Ondanks dat er door de coronacrisis minder vluchten zijn, gaan Schiphol en LVNL onverminderd door met het beperken van de hinder door vliegtuiggeluid. Daarbij is jouw mening ook van belang. Die kan je kenbaar maken door een vragenlijst in te vullen op minderhinderschiphol.nl. Hier kan je je ook meteen aanmelden voor de informatiesessies.