Nieuws: Circulaire initiatieven op tentoonstelling EndLESS Amsterdam

Amsterdam wil in 2050 volledig circulair zijn. Om dit duurzame doel tastbaar te maken is er een tentoonstelling EndLESS Amsterdam geopend die geheel in het teken staat van de circulaire stad. Hierin zijn ook enkele circulaire initiatieven van Schiphol te zien, zoals de demontage van Vrachtgebouw 18 en de voormalige hangar die nu dienst doet als busstation knooppunt Noord.

Gepubliceerd op: 25 november 2020

Duurzame luchtvaart

EndLESS Amsterdam is bedoeld om bezoekers verdieping en inspiratie te geven over circulariteit. Denise Pronk, adviseur duurzaamheid bij Schiphol, is enthousiast over de bijdrage van de luchthaven aan de tentoonstelling. ‘Het is mooi dat we concrete resultaten op het gebied van circulariteit aan een breed publiek kunnen laten zien. We zijn ambitieus als het om het verduurzamen van de luchtvaart gaat. Het verzoek om mee te doen met de tentoonstelling is een erkenning van onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid.’

Bezoeken?

De tentoonstelling wordt gehouden in Arcam, het Architectuurcentrum van Amsterdam en is nog tot 28 februari 2021 te bezoeken. Reserveer hier een gratis tijdslot. Wil je meer informatie over EndLESS? Kijk dan op arcam.nl.