Stiltecentrum: Rust en bezinning

  • Openingstijden: Openingtijden: 00:00 - 24:00

Voor een moment van bezinning kun je op Schiphol altijd terecht in het Stiltecentrum (Meditation centre). Bidden, mediteren of gewoon een moment van rust: het Stiltecentrum staat open voor alle religies en overtuigingen.

Locatie
Je vindt het stiltecentrum na security op de tweede verdieping van Lounge 2. Bekijk de plattegrond voor meer informatie.

In het Stiltecentrum kunnen alle passagiers terecht. Er zijn tussen 9:00 uur en 17:00 uur medewerkers aanwezig om je te woord te staan. Je kunt ook zelf met een groep een dienst houden.

Je kunt gebruik maken van tekstboeken van allerlei religies in diverse talen. De sleutel van de kast met materiaal kun je lenen bij de balie van de KLM Crown-Lounge naast het Stiltecentrum.

Kerkdiensten

Op zondag kun je om 11:00 uur in het stiltecentrum terecht voor een kerkdienst. Een Eucharistieviering, Anglicaanse kerkdienst en Protestantse kerkdienst worden afgewisseld. Deze worden gehouden in het Engels.

Iemand spreken

Als je behoefte hebt om met iemand te spreken staat er altijd iemand voor je klaar. Je kunt bij het Luchthavenpastoraat terecht voor een luisterend oor of een opbeurend woord. Het telefoonnummer is 020 601 4751 of gebruik e-mail: luchthavenpastoraat@schiphol.nl.