Check hoe laat je op Schiphol moet zijn

Laatste update: 1 december 2022, 16:33, Amsterdam

Zoek je vlucht op in de Schiphol app en zie hoe laat je incheckbalie open is en waar je moet zijn. Kom je veel eerder, dan kan je incheckbalie nog gesloten zijn.

Weet je gate

Reis je alleen met handbagage en ben je al online ingecheckt? Houd dan alsnog het tijdstip dat de incheckbalie voor je vlucht opent aan, zodat je op tijd op Schiphol bent. Eenmaal in de vertrekhal volg je de gele borden naar je gate. Vanaf welke gate je vlucht vertrekt zie je in de Schiphol app of op de schermen.

Slim inpakken

Ook helpt het om efficiënt met je bagage om te gaan: neem zo min mogelijk handbagage mee en stop overige spullen in je ruimbagage. Reis je met alleen handbagage? Dan vragen we je vriendelijk niet meer dan één stuk bagage mee te nemen en je (rol)koffertje in ieder geval thuis te laten.

Advies

Als je de Schiphol app nog niet op je mobiel hebt staan: download de app dan hier en check het reisschema voor jouw vlucht. Je ziet dan hoe laat je op de luchthaven moet zijn, wat het nummer van je incheckbalie is en vanaf welke gate je vlucht vertrekt. Check de app regelmatig voor updates. Bekijk hier meer reistips.

Bekijk alle actuele berichten over vandaag