Afsluiting afritten A4 richting Vertrekhal

Laatste update: 4 mei 2020, 14:57, Amsterdam

Van 8 mei tot en met 24 mei is de afrit vanaf de A4 vanuit Amsterdam richting de vertrekhallen afgesloten in verband met onderhoud aan het viaduct. Voor verkeer vanaf Amsterdam betekent dit een omleiding via Hoofddorp met circa 8 minuten extra reistijd. De directe afrit naar de vertrekhal voor het verkeer vanuit Den Haag is vanaf 5 mei afgesloten. Verkeer vanaf Den Haag volgt de afslag Schiphol Lang parkeren en wordt lokaal omgeleid naar de vertrekhal, hier is de extra reistijd minimaal.

omleiding vanaf adam haarlem

omleiding vanaf schiphol

Door de maatregelen van de overheid is het verkeer naar Schiphol enorm afgenomen. We maken daarom van dit moment gebruik om deze ingrijpende werkzaamheden nu uit te voeren in plaats van later dit jaar. Hiermee zorgen we voor zo min mogelijk verkeershinder later dit jaar en kunnen we de extra reistijd beperken tot maximaal 10 minuten.

Omleiding naar Den Haag vanaf Schiphol

Ook de rijbaan vanaf Schiphol naar de A4 richting Den Haag is afgesloten. Verkeer vanaf Schiphol richting Den Haag gaat eerst richting Amsterdam en houdt vervolgens de reguliere verkeersborden Haarlem aan. Hier is de extra reistijd ongeveer 7 minuten. De omleidingen staan ook met borden aangegeven bij de snelweg en op Schiphol.

omleiding den haag

Advies

Houd rekening met extra reistijd van maximaal 10 minuten.

Bekijk alle actuele berichten over vandaag