Nieuws: Jouw merk aan de muur in de nieuwe Airside ClubLounge

Gepubliceerd op: 14 september 2017

De nieuwe Airside Clublounge wordt een aantrekkelijke hotspot voor frequent flyers die van comfort houden. Daar wil je wel gezien worden toch? Dat kan! De enorme buitenmuur van het pand kan volledig worden bedekt met een sticker van jouw merk. Maar ook in de lounge is van alles mogelijk.

Clublounge op Airside

Zakenreizigers en frequent flyers die graag extra ontspannen reizen, worden lid van Privium. Een van de vele voordelen van zo’n lidmaatschap is de toegang tot Privium ClubLounges op de luchthaven. Begin september wordt er een nieuwe ClubLounge geopend op airside: ná de douane dus. Dat biedt veel mogelijkheden voor high-end adverteerders.

Volg het voorbeeld van Tesla

Privium is een exclusieve dienst, met ruim 55.000 leden die allemaal bereid zijn om te betalen voor extra service. Een interessante doelgroep voor high end-merken. Zoals Tesla, dat haar gloednieuwe Model X midden in de lounge heeft geparkeerd!

Een teken aan de wand

Met de nieuwe ClubLounge bieden we merken een mooie gelegenheid om bij Privium-leden in het oog te springen. Zo is er op de enorme buitenmuur van het pand ruimte voor een sticker in de stijl van het merk. Daarnaast zijn er mogelijkheden om product placement in te zetten in de lounge, en gebruik te maken van advertentieruimte op het B2B-plus netwerk.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Jérôme Legger, Key Accountmanager +31 6 51221136