Word jij onze Kidsreporter?

Vind jij Schiphol ook zo gaaf? Wil jij meer van ons weten en vind je het leuk om voor de camera te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Op het YouTube kanaal van Schiphol kun je allerlei filmpjes kijken wat er allemaal gebeurt op de luchthaven. Over hoe we vogels verjagen en hoe we sneeuw ruimen tussen de vliegtuigen door. Maar er zijn zoveel dingen die we nog kunnen vertellen! Die filmpjes willen we graag maken, samen met jou. En jij mag het onderwerp bepalen!

Onze collega Dennis neemt je mee naar de brandweer, de regiekamer, naar de landingsbaan of de bagagekelder. Waar jij maar wilt zijn om je vraag beantwoord te krijgen. Heel misschien mag je zelfs mee de verkeerstoren in!

Inschrijving is afgelopen

De zoektocht naar de Schiphol Kidsreporter voor 2020 is afgelopen. Op dit moment bekijken wij de inzendingen. Binnenkort kun je de eerste filmpjes bekijken. Houd onze Facebook, Instagram en YouTube in de gaten!

Groetjes, Schiphol

Actievoorwaarden: Kidsreporter Schiphol

Om het spel eerlijk te laten verlopen, hebben we regels opgesteld. Iedereen die zich kind voelt, is welkom om mee te doen aan de actie. De Kidsreporter zal uiteindelijk tussen de 8 en 16 jaar zijn. Met het uploaden van het filmpje waarin jij de ster bent, geven jij en je ouders aan dat je deelneemt aan de actie en geef je ons toestemming om je inzending te gebruiken op de website en social media-kanalen.

Jouw gegevens zullen we alleen gebruiken om te bepalen of je de juiste leeftijd hebt en om je te benaderen als je gewonnen hebt. Een maand na de actie vernietigen we jouw gegevens.

Een jury zal bepalen wie de winnaar is. Diegene laat zien dat hij of zij er plezier in heeft om op beeld te zijn, maar vooral nieuwsgierig is en een interessante vraag stelt.

We wensen je heel veel succes en zijn heel benieuwd naar je inzending!