Eindejaarsgeschenk - Zo is jouw shopper gemaakt

Het begon allemaal met het 100 jaar Schiphol feest en de opening van P3. En het eindigde in een prachtige shopper. Bekijk hier de weg die jouw tas heeft afgelegd.

Na de opening van P3 is de rode strik van de parkeergarage afgehaald. In het atelier van Omar Munie is de 500 meter lange banner eerst schoongemaakt. Daarvoor lag het rode materiaal door het hele pand heen. Vervolgens is de strik in 3 meter lange stroken geknipt.

Tegelijkertijd zijn ook de 100 jaar Schiphol vlaggen schoongemaakt. Hiervan zijn zakjes geknipt, die aan de binnenkant van de shopper zijn bevestigd. Handig voor bijvoorbeeld je telefoon, sleutels of portemonnee.

Omar Munie heeft al het leer uitgezocht dat gebruikt is voor de shoppers. Het leer komt uit Brabant. Hiervan is het hengsel gemaakt. Ook is het Schiphol logo in leer gedrukt.

Tot slot is de hele tas in elkaar gezet en nog voorzien van een label. Daarna mocht de nieuwe Schiphol shopper nog even op de foto met de leren tas die Omar Munie zes jaar geleden maakte van de banken uit de terminal.

Shoppers