Schiphol East: Schiphol Oost

Community of curious companies

Schiphol Oost is een vestigingsplek voor grote én kleine bedrijven. Al sinds jaren en dag worden op deze plek ambities nagejaagd. Een waardevol gebied met kwalitatieve kantoorgebouwen en dito faciliteiten en voorzieningen. Een gebied met ruimte voor groei, ontwikkeling en innovatie. Op Schiphol Oost is er ruimte, letterlijk, voor nieuwe ondernemers met ideeën.

Interesse in (flexibele) kantoorruimte? Bekijk het aanbod

Op business park Schiphol Oost wordt kantoorruimte verhuurd aan grote en kleine bedrijven die hun (inter)nationale ambities najagen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke werkplek of een kantoor voor de komende vijf jaar. De architectonische gebouwen op Schiphol Oost bieden huisvesting op maat.

Je kunt jouw kantoor vestigen in Caravelle; een glazen icoon met zichtlocatie aan de A9. Of huur kantoorruimte in een van de drie bijzonder vormgegeven gebouwen in Tristar, dan zit je heel centraal tussen alle voorzieningen in. Gaat jouw voorkeur misschien uit naar een eigen plek in het architectonische gebouw Constellation met industriële look?

Welke plek je ook kiest, in elk gebouw op business park Schiphol Oost zijn de kantoorvloeren flexibel indeelbaar. En vanaf elke werkplek heb je fantastisch uitzicht op de skyline van Schiphol met alle vliegactiviteiten of over het mooie groene Amsterdamse bos.

Ben je op zoek naar kantooruimte? Bekijk het aanbod.

Schiphol Oost. Follow your curiosity.

Curiosity meets space

Op Schiphol Oost ervaar je ruimte op vele manieren. Er is een wijds uitzicht, altijd plek om te parkeren en een inspirerende werkplek voor iedereen. Ook is er ruimte voor ontwikkeling, die kan beginnen met het huren van een bureau en kan doorgroeien naar een eigen kantoorruimte voor jou en je toekomstige collega’s. In dit business park worden de kantoorgebouwen en het buitengebied gebruikt door verschillende bedrijven, van multinationals tot 1-manszaken.
MEDIUM-171120 Schiphol RoelBeentjes 20 HR-600x400

Curiosity travels easily

Met de auto ben je er binnen vijf minuten vanaf de Amsterdamse ring (A10). En op de fiets bereik je dit business park in één rechte lijn door het Amsterdamse bos. Het openbaar vervoer brengt jou en je collega’s gemakkelijk van en naar Schiphol Oost; er is een directe busverbinding met Amstelveen, knooppunt Noord en Schiphol Plaza. Dus iedere bestemming in Nederland is makkelijk te bereiken. Dat geldt natuurlijk ook voor de rest van de wereld, want de luchthaven ligt naast de deur.
Gebouw-144-uitzicht-600x400

Curiosity comes with extras

De ontwikkelingen gaan ook door in het business park op Schiphol Oost. Er is de gevestigde orde zoals viersterren Steigenberger Airport Hotel, Golfbaan The International, Golden Tulip Hotel en Wings Food & Drinks en nieuwe faciliteiten zoals Albert Heijn to go voor ontbijt of lunch met daarnaast gelegen de ‘huiskamer Oost’; een inspirerende ruimte waar je kunt vergaderen, werken of ontmoeten. En er is meer: flexibele werkplekken voor groeiers bij Nest.
EXTRA-SMALL-20180221-schiphol-089

Curiosity connects

Door te ontdekken kom je vooruit. Die mentaliteit hadden de pioniers 100 jaar geleden in dit gebied en die mentaliteit hebben de huidige gebruikers nog steeds. Ondernemen en ontmoeten staan voorop. Op Schiphol Oost is dit mogelijk. In de kantoorgebouwen, in het buitengebied met al haar faciliteiten en dankzij Spot Community. Een community voor iedereen die op Schiphol werkt en die samen met haar actieve community leden evenementen organiseert.
160509 Spot Foodtruck 02 LR-600x400

Aanbod Schiphol Oost

Schiphol Oost LP Design v4

Alle beschikbare kantoorruimte op Schiphol Oost staat voor je op een rij. Bekijk de mogelijkheden in de bijzondere gebouwen: Caravelle, Tristar, Constellation en de General Aviation Terminal.

Want to know more about renting on Schiphol?

 • Margot Koeman

  Property Manager


  I’d be pleased to assist you with any and all questions about your commercial space.

  Margot Koeman
 • Remy Klijnhout

  Property Manager


  I'd be pleased to assist you with any and all questions about your commercial space.

  Remy Klijnhout