News: We heten in Q2 van 2020 zes nieuwe huurders welkom op Schiphol!

Op Schiphol Central Business District (CBD), Schiphol-Oost en Schiphol-Noord hebben zich in de afgelopen drie maanden zes nieuwe huurders gevestigd. Het zijn bedrijven uit verschillende branches die hun werklocatie op Schiphol gevonden hebben.

Published on: 1 July 2020

Zo is een afdeling van Bosch Energy and Building Solutions – technologiebedrijf en dienstverlener van producten voor in de auto, thuis, of op het werk – gehuisvest in kantoorverzamelgebouw The Base (CBD); op slechts een aantal minuten loopafstand van Schiphol Plaza.

In de kantoorgebouwen van WTC Schiphol Airport hebben we nieuwkomers Hoogewerf en Broadview Industries mogen verwelkomen. Hoogewerf Engineering is een onafhankelijke leverancier van diensten en producten op het gebied van industriële automatisering en industriële elektrotechniek. Broadview Industries biedt materiaaltechnologie en energieoplossingen.

Op Schiphol-Oost heeft CATO SMS haar kantoorruimte ingericht in Constellation. Het bedrijf richt zich op het ondersteunen van farmaceutische en biotechnologie bedrijven bij het uitvoeren van klinische studies in complexe therapeutische gebieden zoals oncologie, cel en gen therapie en zeldzame ziektes. Ook Koninklijke BAM heeft zich op Oost gehuisvest, namelijk in een van de kantoorgebouwen van Tristar. Dit Europees opererende bedrijf komt hier te zitten met afdelingen voor de aanleg en het onderhoud aan civiele en ondergrondse infrastructuur. In het gebouw Northport op Schiphol-Noord heeft Allinq – specialist in telecominfrastructuur – haar werkplek gevonden, die bestaat uit zowel kantoor- als bedrijfsruimte.

Samen huren ze ruim 4.400 m2 v.v.o. kantoor- en bedrijfsruimte en maken ze onderdeel uit van Schiphol AirportCity waar ruim 65.000 mensen werken en meer dan 600 bedrijven gevestigd zijn.

Kijken we naar het eerste half jaar van 2020, dan hebben we nog meer nieuwe huurders op Schiphol mogen verwelkomen. In totaal is er meer dan 17.950 m2 v.v.o. verhuurd. Hierbij gaat het om kantoorruimten, bedrijfsruimten en logistieke ruimten.

Ook benieuwd naar het kantooraanbod op Schiphol? Kijk dan even op www.schiphol.nl/realestate.