News: Skyjob Uitzendbureau B.V. breidt kantoorruimte uit op Schiphol-Oost

Skyjob Uitzendbureau B.V. breidt per 1 mei 2023 haar contract met Schiphol Real Estate verder uit. Skycademy, het onderdeel van Skyjob dat opleidingen verzorgt, verhuist vanuit gebouw 144 (ca. 343 m2) naar de vierde verdieping in Tristar 2. Het uitzendbureau is al gehuisvest op de begane grond van Tristar 2 maar groeit met een uitbreiding van ruim 570 m2 door naar de vierde verdieping van het recent gerenoveerde kantoorgebouw.

Published on: 16 May 2023

Tristar 1, 2 en 3

Midden op businesspark Schiphol-Oost, vlak bij de afrit A9 en bij het Amsterdamse Bos, staan drie kantoorgebouwen: Tristar 1, 2 en 3. Voorzien van een A++ energielabel dragen zij samen bij aan ruim 11.000m2 duurzame kantoorruimte. Grote en kleinere bedrijven uit verschillende branches zijn in de gebouwen van Tristar gevestigd. Tristar 2 en 3 zijn recent gerenoveerd. Zo zijn de entrees van beide gebouwen in een nieuw jasje gestoken en is er in de lobby van Tristar 3 meer ruimte voor overleg, ontspanning of het nuttigen van een broodje bij de in het pand aanwezige AH to Go.

Vestigingslocatie Schiphol

Er zijn bijna 500 bedrijven gevestigd op Schiphol met in totaal ruim 60.000 werknemers. De business locaties op Schiphol zijn Schiphol Central Business District, Schiphol-Oost, Schiphol-Zuid/Zuidoost en Schiphol-Noord. De gebouwen op deze business parken voorzien samen in meer dan 224.520 m2 kantoorruimte en ca. 273.600 m2 bedrijfsruimte.

Over Schiphol Real Estate

De Real Estate business area van Schiphol Commercial creëert een zakelijke internationale toplocatie, waar organisaties zich graag vestigen en mensen elkaar ontmoeten en met plezier werken. Als proactieve gebiedsregisseur onderscheidt Schiphol Real Estate zich, omdat ze op maat gesneden, duurzame huisvesting biedt en tevens het openbaar gebied rondom het vastgoed zelf inricht. Verduurzaming van de vastgoedportefeuille en aandacht voor het welzijn van de huurders is daarbij een voortdurend proces. Zo creëert ze op Schiphol werkomgevingen die faciliteren, inspireren en verrassen. Meer informatie: www.schiphol.nl/realestate.