News  ·  15 June 2022Nieuwe huurders voor 3.161 m2 kantoorruimte op Schiphol

In de kantoorgebouwen WTC Schiphol Airport en The Base zijn in de afgelopen maanden acht nieuwe huurders gehuisvest. Samen met de nieuwe logistieke huurder op Schiphol-Zuidoost huren ze in totaal 3.161 m2 kantoorruimte. The Base huisvest gemiddeld 70 huurders en in WTC zijn circa 100 bedrijven gevestigd. Deze gebouwen staan middenin het Central Business District op Schiphol, dat direct verbonden is met de terminal. Beide kantoorlocaties zijn uitstekend bereikbaar en profiteren van de faciliteiten op Schiphol.

Nieuwe huurders in The Base

Custom Airport Solutions B.V. (CAS) huurt 51 m2 in The Base en is expert in het ontwerpen, implementeren en optimaliseren van security doorgangen op luchthavens. Royal air maroc is de nationale luchtvaartmaatschappij van Koninkrijk Marokko en gaat op circa 118 m2 kantoorruimte in The Base haar werkzaamheden verrichten. aXite Security Tools (STI) heeft 66 m2 gehuurd in The Base. STI beveiligt technische installaties tegen cyberaanvallen en mogelijke datalekken en ondersteunt asset managers met innovatieve oplossingen, zoals optimalisering van productieprocessen op basis van data analyses.

The Base - HeinekenEmployees WTC Schiphol

Nieuwe huurders in WTC Schiphol Airport

Vier nieuwe huurders hebben samen ruim 1.360 m2 v.v.o. kantoorruimte in gebruik genomen. FourKites om mee te beginnen is sindskort op circa 350 m2 in het World Trade Center Schiphol Airport gevestigd. Dit bedrijf heeft een toonaangevend real-time supply chain visibility platform en werkt aan de visie om wereldwijde supply chains te optimaliseren door middel van real-time visibility data en machine learning. Dan heeft Trivium ongeveer 861 m2 kantooroppervlakte in WTC Schiphol Airport. Trivium Packaging biedt toonaangevende expertise in het produceren en leveren van metalen verpakkingen voor een verscheidenheid aan toepassingen en industrieën. Op 155 m2 is Actief Werkt! Inhouse Services gevestigd. Vanuit meer dan 60 locaties door heel Nederland voorziet Actief Werkt! bedrijven van Flexcollega’s.

Entrance Columbus building Schiphol

Logistieke huurder in Columbus

Op Schiphol Cargo World heeft Just Ride Logistics haar bedrijf gevestigd op 200 m2 kantoorruimte in gebouw Columbus. Midden in het logistieke hart van de luchthaven – Schiphol-Zuidoost – verleent ze services op het gebied van vrachtafhandeling, import, opslag en e-commerce oplossingen.

Vestigingslocatie Schiphol

Er zijn circa 500 bedrijven gevestigd op Schiphol met in totaal ruim 65.000 werknemers. De business locaties op Schiphol zijn Schiphol Central Business District, Schiphol-Oost, Schiphol-Zuid/Zuidoost en Schiphol-Noord. De gebouwen op deze business parken voorzien samen in meer dan 213.000 m2 kantoorruimte en 274.400 m2 bedrijfsruimte.