News: Nieuwe huurders én uitbreidingen op Schiphol-Oost voor in totaal 2.064 m2 kantooroppervlakte

Op business park Schiphol-Oost hebben we vier huurovereenkomsten voor kantoorruimtes gesloten, verlengd én/of uitgebreid. In totaal gaat het om ongeveer 2.064 m2 kantooroppervlakte in de kantoorgebouwen Caravelle, General Aviation Terminal en Tristar.

Published on: 4 October 2021

We verwelkomen nieuwe huurder Taylor Travel Group B.V. in de General Aviation Terminal, die sinds augustus dit jaar een kantoorruimte van circa 96 m2 vvo in gebruik heeft genomen. Ook Silver Flight is een huurder in dit kantoorgebouw en zij heeft haar kantoor van 65 m2 per augustus met circa 22 m2 vvo uitgebreid.

In het kantoorgebouw Caravelle hebben we de overeenkomst met Been Management Consulting B.V. voor ca. 292 m2 verlengd, waardoor ze ook de komende jaren op Schiphol-Oost gevestigd blijft.

Tot slot, in Tristar is de huurovereenkomst met Perfetti Van Melle Holding B.V. verlengd én uitgebreid. Ze behoudt haar kantoor in Tristar 3 en zal circa 580 m2 kantooroppervlakte meer erbij huren. In totaal huurt Perfetti Van Melle Holding circa 1.690 m2 kantooroppervlakte.

Wat je moet weten over Schiphol-Oost

Business park Schiphol-Oost is de plek waar passagiers van privé jets vertrekken en aankomen. Ook is het de broedplaats voor innovatieve bedrijven en ondernemers, die hier werken en samenkomen om te groeien en te innoveren. Op dit bijzondere business park vind je allerlei bestaande kantoor- en bedrijfspanden én er is ruimte om nieuwe gebouwen te ontwikkelen. Uniek, voor zo’n centrale locatie in de Randstad. Business park Schiphol-Oost staat in directe verbinding met Amsterdam via het Amsterdamse Bos en de snelwegen A4, A9 en A10. Dit werkgebied is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Huurders profiteren op deze vestigingslocatie van diverse voorzieningen zoals restaurants, Albert Heijn to go, hotels en espressobar De Huismeesters. Daarnaast is er een directe verbinding met de luchthaven met NS treinstation en shopping center Schiphol Plaza.

Interesse

Ook interesse in een kantoor op Schiphol? We denken graag met je mee. Bel vrijblijvend met Leasing manager Charlotte Roxs (06-20 74 90 32) van Schiphol Commercial Real Estate.