News: Website reisprofessionals vernieuwd

Na de website voor consumenten hebben we nu ook onze website voor reisprofessionals in een nieuw jasje gestoken. De 3 belangrijkste wijzigingen op een rijtje.

Published on: 26 January 2017

1. Mobile first

Het is een van de belangrijkste trends de laatste jaren. Informatie moet je net zo makkelijk met je smartphone of tablet kunnen raadplegen als met je pc of laptop. De nieuwe website voor reisprofessionals is daarom gemaakt volgens het 'mobile first' principe.

2. Sneller vinden wat je nodig hebt

Op de nieuwe website werken we niet meer met een traditionele menustructuur. In plaats daarvan proberen we jou als reisprofessional in één oogopslag alle informatie te geven die jij kunt gebruiken. Dat doen we al meteen op de homepage.

3. Direct contact

Heb je een vraag over onze dienstverlening aan reisprofessionals? Op de homepage staan nu directe mogelijkheden voor persoonlijk contact. En met de feedback-knop aan de zijkant van het scherm kun je via elke pagina snel commentaar op onze website geven.

Over feedback gesproken: we zijn erg benieuwd wat jij van de nieuwe website vindt. Mis je nog iets? Suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten!

Bekijk de Reisprofessionals pagina