(Senior) Implementatiemanager - (Senior) Implementatiemanager

Royal Schiphol Group

Een airport omgeving met gegarandeerd 64 miljoen klanten biedt unieke commerciële mogelijkheden. De Business Area Consumer Products & Services is  verantwoordelijk voor het realiseren van de commerciële doelstellingen, de ontwikkeling en het portfoliobeheer van commercial services op de luchthaven Schiphol. Zowel voor als achter de paspoortcontrole. Dat doen we door strategisch in te spelen op trends, het aanbod en de klantbehoefte. We werken en creëren samen met lokale en internationale brands en business partners.

De afdeling Commercial Operations (C.O.) is het eerste aanspreekpunt voor onze business partners op de werkvloer. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een Senior Implementatiemanager.

The role

Jij bent, als Senior Implementatiemanager, de schakel tussen onze Business Partners, de diverse afdelingen binnen Consumers en de andere business areas van Schiphol, tijdens verbouwingstrajecten binnen de terminal. Je stuurt op het proces van de grote projecten en bent in de lead voor de afdeling Consumers na overname van het Definitief Ontwerp door de afdeling Development.
 
Binnen de grote projecten van Schiphol (zoals Herinrichting Terminal 1 en ontwikkeling A-pier en A-terminal) ben je verantwoordelijk voor het sturen op de projectbeheersaspecten Tijd (Planning), Geld(Business Case), Kwaliteit (coördinatie vertaling D.O. naar uitvoering), Informatie (juiste stukken bij de juiste betrokkenen krijgen) en Organisatie (oplijnen diverse afdelingen binnen Consumers, Schiphol en Business Partners).
 
Naast jouw deelname in projecten verwachten wij ook dat je je actief inzet op het gebied van relatiebeheer, waarmee je een optimaal klimaat weet te creëren voor uitwisseling van informatie en beïnvloeding van relevante partijen. Je rapporteert aan de manager van de afdeling en hebt een coachende rol richting de junior/ medior Implementatiemanager.

Your profile

Je vindt het leuk om te werken in een commerciële en complexe omgeving, waar je je als een spin in het web weet te bewegen tussen alle stakeholders. Je bent resultaatgericht, kunt anderen overtuigen en houdt tegelijkertijd het belang van de klant voor ogen. Daarnaast beschik je over een pragmatisch vermogen. Heb je dan ook nog het onderstaande in huis, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Compensation

Je kunt rekenen op een uitstekend salaris (schaal 13) en secundaire arbeidsvoorwaarden. We geven je ruimte voor ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. Zo is er een persoonlijk duurzaam inzetbaarheidsbudget (voor o.a. opleiding, coaching, sporten, verlof) en een Bring Your Own Device budget. Met behulp van flexibele werktijden bepaal je zelf een optimale werk/ privé balans. Verder krijg je de kans om in een inspirerende werkomgeving samen te werken aan unieke projecten met collega’s die oprecht trots zijn op hun bijdrage aan Europe’s Preferred Airport.

Interested?

Hebben we nog steeds je aandacht en denk je: dit is mijn (droom)baan?! Reageer dan voor 27 maart via de online sollicitatie button. Sollicitaties die niet via het online sollicitatieproces worden aangeboden, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Lilian de Leeuw, Manager Commercial Operations, te bereiken op 06-53410379 of via leeuw_l@schiphol.nl.

Heb je vragen over het recruitment proces? Neem dan contact op met onze Recruiter, Gretsen de Jong, via gretsen.de.jong@schiphol.nl.