Java Developer (focus on ESB) - Java Developer (focus on ESB)

Royal Schiphol Group

De afdeling IT Airport Services
ICT levert een aantoonbaar toegevoegde waarde aan het succes van Schiphol Group. Dit doet zij door het op een innoverende, integrale en professionele wijze ICT-toepassingen te initiëren, ontwerpen, bouwen en beheren en hierover te adviseren. De afdeling Airport Systems van ICT is verantwoordelijk voor de informatievoorziening die vanuit diverse operationele IT services op het gebied van onder andere vluchtinformatie, Airport management en bagage-informatie wordt geleverd.
 
De afdeling bestaat uit 40 collega’s in 5 scrumteams. Iedereen werkt nauw samen binnen een Agile realisatieteam om de meest innovatieve producten binnen de toegekende tijd en budget te leveren. Onze werkwijze heeft een sterke focus op kwaliteit en veiligheid en daar hebben we jou hard bij nodig!
 

The role

De functie
Als developer verricht je technische ontwerp-, bouw- en onderhoudswerkzaamheden aan de informatiesystemen van de Schiphol Group, zodat de geboden ICT oplossingen de bedrijfsprocessen optimaal (blijven) ondersteunen.
 
Jij gaat aan de slag met het opbouwen van frameworks, zodat dataontsluiting voor onze klanten plaats kan vinden. Deze frameworks worden door collega’s aangeleverd en als developer in het ASB team zorg jij ervoor dat het digitale platform daadwerkelijk wordt neergezet. De focus in deze functie ligt op het ontwikkelen voor de Airport Service Bus. Dit is een ESB oplossing geïmplementeerd met Fuse.

Specifiek ben je bezig en verantwoordelijk voor

Your profile

Jouw toegevoegde waarde
Voor de functie van developer heb je kennis en ervaring met:

 
Daarnaast beschik je over minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur Bachelor or Master Degree in Software of Electrical Engineering, Computer Sciences of Informatica) en een flinke dosis motivatie!
 
Jij hebt in ieder geval ervaring met het ontwikkelen van Java applicaties, enterprise integratie, ESB’s en verwante technieken (JMS, Webservices, etc.)
 
Bovendien zijn we op zoek naar een Developer die: 
For this role, we welcome applications from EU citizens, and other candidates who already have permission to live and work in the Netherlands. Unfortunately, we cannot accept applications now from citizens outside the EU. We thank you kindly for your understanding. 
 

Compensation

Wat bieden wij jou?

Interested?

Interesse?
Heb je inhoudelijke vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Fenna Oudshoorn, Vibe Manager, via Fenna.Oudshoorn@schiphol.nl.
 
Solliciteren doe je direct via onderstaande button.