Developer (data streams) - Developer (data streams)

Royal Schiphol Group

De organisatie
Royal Schiphol Group brengt de wereld dichtbij. We verbinden Nederland met de rest van de wereld. Zo creëren we waarde voor de economie en de maatschappij. Dat doen we met ruim 2.000 medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze ambitie is om Schiphol te ontwikkelen tot Europe’s Preferred Airport en World’s Best Digital Airport, voor reizigers en voor luchtvaartmaatschappijen.
 
Wil jij onderdeel zijn van de best digital airport van de toekomst? Ben jij in staat om de focus te leggen op innovatie, begrijpelijke producten en kwaliteit? Dan ben jij de Developer die wij zoeken!
 
De afdeling IT Airport Services
ICT levert een aantoonbaar toegevoegde waarde aan het succes van Schiphol Group. Dit doet zij door het op een innoverende, integrale en professionele wijze ICT-toepassingen te initiëren, ontwerpen, bouwen en beheren en hierover te adviseren. De afdeling Airport Systems van ICT is verantwoordelijk voor de informatievoorziening die vanuit diverse operationele IT services op het gebied van onder andere vluchtinformatie, Airport management en bagage-informatie wordt geleverd.
 
De afdeling bestaat uit 40 collega’s in 5 scrumteams. Iedereen werkt nauw samen binnen een Agile realisatieteam om de meest innovatieve producten binnen de toegekende tijd en budget te leveren. Onze werkwijze heeft een sterke focus op kwaliteit en veiligheid en daar hebben we jou hard bij nodig!


Het team
Binnen de afdeling Airport Systems van ICT kom je te werken in het Complex Event Processing (CEP) domein. Dit domein richt zich primair op het brengen van samenhang tussen het grote aantal aan informatiestromen op de luchthaven. Het CEP domein levert toegevoegde waarde door extra intelligentie en executievermogen toe te voegen aan dat wat er in de operatie over de verschillende operationele processen gebeurt.

The role

De functie
Als developer verricht je technische ontwerp-, bouw- en onderhoudswerkzaamheden aan de informatiesystemen binnen het CEP domein, zodat de geboden ICT oplossingen de bedrijfsprocessen optimaal (blijven) ondersteunen. Dit alles doe je als lid van het Development Team in een Scrum aanpak. Je maakt als Developer onderdeel uit van een team waarbij samenwerking en afstemming met de collega’s belangrijk is, maar waar je ook in staat bent om zelfstandig beslissingen te nemen.
 
Als developer in het CEP team ben je specifiek bezig met:

Your profile

Jouw toegevoegde waarde
Voor een succesvolle invulling van deze functie is het belangrijk dat jij een duidelijke visie, lef en focus hebt. Innovatie en Agile heb je hoog in het vaandel staan. Je hebt zelfreflectie, bent veerkrachtig en denkt in kansen. Een goede werksfeer is voor jou essentieel om tot goede resultaten te komen.
Heb je dan ook nog het onderstaande in huis? Dan zien we je sollicitatie heel graag tegemoet:

Compensation

Wat bieden wij jou?

 
For this role, we welcome applications from EU citizens, and other candidates who already have permission to live and work in the Netherlands. Unfortunately, we cannot accept applications from abroad. We thank you kindly for your understanding.

Interested?

Interesse?
Heb je inhoudelijke vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Fenna Oudshoorn, Vibe Manager, via Fenna.Oudshoorn@schiphol.nl.
 
Solliciteren doe je direct via onderstaande button.