Medior Supervisor Brandveiligheid - Medior Supervisor Brandveiligheid

Royal Schiphol Group

Schiphol Group “A world of opportunities”
Schiphol Group heeft samen met haar partners de luchthaven Schiphol ontwikkeld tot Europe’s Preferred Airport; de luchthaven die reizigers verkiezen boven andere luchthavens voor overstap of vertrek. Schiphol wil die toppositie in Europa behouden en verder versterken door soepele processen en goede faciliteiten te bieden, en reizigers zoveel mogelijk te verzekeren van een prettige reis.
 
Het organisatie onderdeel ASM
De afdeling Assetmanagement (ASM) is in beweging en gaat de volgende stap zetten naar een ‘Best-in-Class’ Assetmanagement organisatie. Samen met onze klanten gaan wij kijken naar de gebruiksbehoefte, de gewenste kwaliteit en de bijbehorende risico’s. Wij zoeken passende, kosteneffectieve oplossingen en bespreken de mogelijkheden. Je kunt ons zien als een regisseur, waarbij de klant en het resultaat centraal staan. Dit doen wij voor alle Schiphol assets van onderhoud, beheer, planning, ontwikkeling tot realisatie.
 
Ben jij de gedreven Medior Supervisor met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor veiligheid en kwaliteit? Heb jij ervaring met het coördineren en uitvoeren van kwaliteit, veiligheid en milieu controles en wil jij de leiding nemen in verbetertrajecten? Dan is Schiphol Group op zoek naar jou!
 
De afdeling
Je komt te werken binnen de afdeling Maintenance & Operations. Doel van deze afdeling is het waarborgen van de continuïteit van de luchthavenprocessen door het integraal beheren en zorg dragen voor betrouwbare bedrijfsmiddelen op een kosteneffectieve wijze en met maximale beperking van overlast voor de operatie. Deze bedrijfsmiddelen zijn ondergebracht in verschillende clusters: Airside Maintenance, Terminal Maintenance, Technical Management Bagage en Energy & Infra.
 

The role

De functie
Als Medior Supervisor binnen het cluster Terminal Maintenance toets je de kwaliteit van de  onderhoudswerkzaamheden en bewaak je de veiligheid, kwaliteit en milieuaspecten van de integrale brandveiligheid.
 
Verantwoordelijkheden

 
 
 
 
 

Your profile

De assertieve en besluitvaardige Medior Supervisor die wij zoeken heeft een HBO werk en denkniveau bij voorkeur in de richting werktuigbouwkunde en/of zwakstroom. Je hebt minimaal 5 jaar vergelijkbare ervaring met een regierol binnen het vakgebied en kennis van meerdere technische disciplines. Gebiedskennis van de Terminal, ervaring met UAV-GC en systeemgerichte contractbeheersing is een pré.
 
Je beschikt over de volgende competenties:
 
Vakkundigheid - Als door technische detaillering het doel verloren gaat, dan stuur je op functionaliteit;
Sensitiviteit - Je kunt de situatie en belevingswereld van de ander zien door hun ogen;
Doelgerichtheid - Je vertaalt doelstellingen in meetbare resultaten, stelt uitdagende maar haalbare doelen, controleert continu of de resultaten tot het gewenste doel leiden en onderneemt actie wanneer blijkt dat doelen in gevaar komen. Je wilt excelleren, je gaat voor het hoogste doel. Je neemt risico’s op een weloverwogen manier;
Veranderkracht - Je bent een stuwende kracht in het team en hebt een natuurlijke drang om continu te verbeteren.
 

Compensation

Schiphol Group is altijd in beweging en stimuleert dat ook bij haar medewerkers, letterlijk en figuurlijk. We geven jou ruimte en mogelijkheden om jezelf vitaal te houden en om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Je kunt rekenen op uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een persoonlijk Duurzaam inzetbaarheidsbudget in te zetten voor o.a. opleiding, coaching, sporten, verlof en een Bring Your Own Device budget. Met behulp van flexibele werktijden bepaal je zelf een optimale werk/ privé balans. Verder krijg je de kans om in een inspirerende werkomgeving samen te werken aan unieke projecten met collega’s die trots zijn op hun bijdrage aan Europe’s Preferred Airport.
 

Interested?

Heb je het bovenstaande in huis, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Je dient hierbij gebruik te maken van onderstaande sollicitatiebutton. Sollicitaties die niet via het online sollicitatieproces worden aangeboden, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Arjen de Regt, Manager Terminal Maintenance via regt_a@schiphol.nl
 
Heb je vragen over het recruitment proces? Neem dan contact op met onze Recruiter, Frank Bax, via frank.bax@schiphol.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.