Business Controller Vastgoed - Business Controller Vastgoed

Royal Schiphol Group

Royal Schiphol Group heeft de ambitie om de wereld dichterbij te brengen. Wij willen een toonaangevende luchthaven zijn. Een commercieel bedrijf met een ondernemende operatie en een maatschappelijke functie, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Onze medewerkers, in totaal 2.100, zijn van groot belang in het bereiken van ons doel, Europe’s preferred airport!
 
Schiphol Real Estate is als onderdeel van Schiphol Group verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van vastgoed op en rondom Schiphol. Doelstelling hierbij is dat het luchthavengebied een aantrekkelijke vestigingsplaats is voor bedrijven en een locatie om prettig te verblijven. Er is een grote variëteit aan hoogwaardig vastgoed zoals kantoorgebouwen, logistieke gebouwen en te verhuren ruimtes in de Terminal. Om onze ambities waar te maken hebben we onze organisatie aangepast en daaruit is de functie van Business Controller Portfoliomanagement ontstaan.

The role

Bij een van de meest toonaangevende luchthavens ter wereld, treed jij als Business Controller hoofdzakelijk op als business partner voor de Manager Portfoliomanagement en Manager Gronden en hun teams. Je daagt de business uit ambitieuze doelen te stellen en deze te realiseren. Je hebt oog voor vernieuwing en je haalt kennis van ‘buiten naar binnen’ door een externe blik. Daarbij ben je een stevige sparringpartner en adviseer je gevraagd en ongevraagd.
 
De rol is gepositioneerd binnen het Control team van Schiphol Real Estate, waarbij je rapporteert aan de Business Area Controller en leiding geeft aan een Junior Business Controller en drie Accounting medewerkers. Je bent het financiële geweten van de afdeling Real Estate, waarin Property en Portfoliomanagers gebouwen en grondposities beheren en daarbij streven naar een optimaal rendement. Jij bent verantwoordelijk voor onder andere:  

Your profile

Jij bent in je element in een dynamische en commerciële omgeving. Je bent iemand met een duidelijke visie en focus waarbij je doel- en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel hebt staan. Je filosofie is dat als je teamleden hun volledige potentie laat bereiken door aan te sturen op het optimaal inzetten van hun talenten, kennis en ervaring dit tot goede resultaten leidt. Jij werkt voornamelijk vanuit passie, bent nieuwsgierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Daarbij denk je vanuit kansen, mogelijkheden en oplossingen. Je bent een teamspeler, tactvol, prettig in de omgang en stressbestendig. Heb je ook nog het onderstaande in huis, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Compensation

Interested?

Heb je het bovenstaande in huis, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je motivatiebrief en CV online via de onderstaande sollicitatiebutton voor 31 maart. Sollicitaties die niet via het online sollicitatieproces worden aangeboden, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.
 
Heb je vragen na het lezen van deze vacature? Neem dan contact op met Paul de Lange, Business Area Controller Schiphol Real Estate via lange_p@schiphol.nl.

 Heb je vragen over het recruitment proces? Neem dan contact op met onze Recruiter, Gretsen de Jong, via gretsen.de.jong@schiphol.nl.